Announcement

Collapse
No announcement yet.

Predsezona u Premier League (transferi, spekulacije, pripremne utakmice i ostalo)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Condition23 View Post
    Cini mi se da je njemu klauzula u ugovoru 40 milki... Kad mogu ostali bakraci za 25-30-35 moze i on za 40 Jbg doslo vreme da se pare daju sprdnja u svetu.
    Skoro svim igracima u Portu je klazula ogromna. I Hulku je klauzula 100m...;) 20m top za Mutinja.

Akane, Modric je bolji igrac, simple as that...
    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
    -Jürgen Klopp

Comment

• Manchester United and Real Madrid have bid for Lucas, claims Sao Paulo vice-president
      Hm... Real dovodi Modrica, tako da cisto sumnjam da ce dovesti i Lucas-a!

Comment

• Real u ovom trenutku nije zainteresovan za Lukaša...
        IO NON RUBO IL CAMPIONATO
        ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
        C'E SOLO L'INTER

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
          Nista mi nije jasno,ustvari jasno mi je bilo da Perez-a fata ludilo sto nije vec dvije godine napravio neki 40+ transfer,e to mi je jasno

Cuj defanziva nije bitna,pa jesi vidio ti koje je probleme imao Chelsea ove sezone kad Sturridge i Mata u pojedinim momentima stoje i gledaju protivnicke napade,pa i Mata je majstor ali mora igrati odbranu i vrsiti pritisak,jel ti stvarno mislis da bi Barcelona bila najbolja da sve i jedan genijalac ne vrsi pritisak kad nemaju odbranu,pprimjer Xavi
          Celsi je imao probleme zbog high line koju je AVB forsirao, a pritom imao kiks sa Terijem koji nije prilagodjen na takvu odbranu, dok je Luiz radio sta je radio. Pa onda pogledas da je i Ramires nenormalno kiksao, naravno da su imali probleme, pa nema to veze sa Matom, jel ces i od Hazarda ocekivati odbranu ??
          Barsina odbrana je nesto sasvim drugo, to sam i pre objasnjavao kako i zasto funkcionise, presing 10 sec, to je vise timska odbrana nego individualna, zar stvarno mislis da su Xavi i Inijesta sjajni odbrambeni igrac ?? Nemoj se zezati, i opet govoris kao da Modric apsolutno ne postoji na terenu kad je odbrana u pitanju.
          Zna Mou sta radi.
          Jedini problem u toj formaciji bi bio prevelika sloboda obojice igraca, i Ozila i Luke, nekad to i nije toliko dobro, ali ukomponovace ih Mou, sasvim sam uveren.
          sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
            Celsi je imao probleme zbog high line koju je AVB forsirao, a pritom imao kiks sa Terijem koji nije prilagodjen na takvu odbranu, dok je Luiz radio sta je radio. Pa onda pogledas da je i Ramires nenormalno kiksao, naravno da su imali probleme, pa nema to veze sa Matom, jel ces i od Hazarda ocekivati odbranu ??
            Barsina odbrana je nesto sasvim drugo, to sam i pre objasnjavao kako i zasto funkcionise, presing 10 sec, to je vise timska odbrana nego individualna, zar stvarno mislis da su Xavi i Inijesta sjajni odbrambeni igrac ?? Nemoj se zezati, i opet govoris kao da Modric apsolutno ne postoji na terenu kad je odbrana u pitanju.
            Zna Mou sta radi.
            Jedini problem u toj formaciji bi bio prevelika sloboda obojice igraca, i Ozila i Luke, nekad to i nije toliko dobro, ali ukomponovace ih Mou, sasvim sam uveren.
            Ne razumijemo se nikako,ja govorim o pritisku kad nemaju loptu,a ti o tome da su odlicni odbrambeni igraci,nije to to
            Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Ako Modric vrijedi 40 miliona eura onda i ja vrijedim bar 5,Real baca pare.
              Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                AK brate, zato ce Mou da dovede Debuchy-a ili nekog drugog ofanzivnog beka, tako da nemas brige.
                Debuchy ide u Newcastle...
                sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Kad Modric odigra jednu veliku utakmicu ljudski, mozemo da pricamo o ceni iznad 20 miliona za njega.
                  sigpic

Comment

• Molio bi bez spama i diskusija koje veze nemaju sa temom...;)

MALOUDA DISCUSSED WITH SANTOS. Yes, Florent Malouda is in contact with Santos. in the Brazilian daily Lancenet, Odilio Rodrigues, vice president of the Sao Paulo club, admitted the existence of "informal discussions" with the Chelsea midfielder. The French international (32 years) is under contract with the Blues until 2013. In Brazil, his name is also mentioned in Botafogo, just join Clarence Seedorf, and Vasco de Gama.
                    sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Reports in Brazilian newspaper Lance! state that Manchester United have made an offer of €33 million for Sao Paulo starlet Lucas Moura.

Comment

• Opasno smo zagrizli. No dok ne bude zvanicno necu da se nadam
                        sigpic

Comment

• Lance!, the leading football newspaper in Brazil, say that Manchester United have advanced their intentions into something concrete and submitted a bid to Sao Paulo for the young player.

They say that following Inter Milan's offer of €25m, Manchester United have submitted a bid of €33m. Lance! say that the offer was made from Manchester but that the club do have representatives in Brazil, who would presumably help the deal progress if a bid was accepted.
                          Mene svakako raduje cinjenica da su resili da se ozbiljno ukljuce u trku za Lucas-a! Iako Fergie nema naviku da trosi puno na pojedince, valjda je shvatio da se sve menja i da se ne moze takmiciti sa drugima ako ozbiljno ne ulozi u ekipu... iako je prosle sezone odlicno odradio posao sa onim sto je imao i zamalo postao prvak.

Comment

• City izgubio u prvoj pripremnoj utakmici protiv Al Hilal-a sa 1:0.

Comment

• Originally posted by Sir Giggsy View Post
                              City izgubio u prvoj pripremnoj utakmici protiv Al Hilal-a sa 1:0.
                              Od 23 igrača koja koristi Roberto na tom meču su bili samo Savić i K.Toure, znači ništa specijalno.

Comment

• Koliko ja mogu da procitam, utakmicu su poceli Tevez, Kompany, Yaya, Kolarov, a i Adam Johnson je igrao... Pored Kolo-a i mladog Savica.

Comment

Working...
                                X