Announcement

Collapse
No announcement yet.

Predsezona u Premier League (transferi, spekulacije, pripremne utakmice i ostalo)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• MANCHESTER MOVE FOR Lucas Moura. According to the Daily Mail, Manchester United representatives flew to Brazil to try to negotiate and conclude the transfer of attacking midfielder from Sao Paulo: Lucas Moura.
    ADEBAYOR: CITY AND TOTTENHAM OK. According to Sky Sports, Manchester City and Tottenham have agreed on the final sale of Emmanuel Adebayor. The Togo striker, who now must discuss the history of contract terms, was paid last year by Citizens for Spurs. The arrival of Villas Boas would have accelerated the transaction with Sky announcing that the matter should be resolved this weekend.
    Sky Sports sources understand Newcastle United are close to sealing a deal for France international Mathieu Debuchy.
    The Magpies targeted the Lille defender ahead of Euro 2012 and, following his impressive showing in Poland and Ukraine, made a bid which was rejected.
    However, Newcastle have re-opened talks in the last 48 hours and are now close to coming to an agreement on a deal worth around £7million.
    Moutinho, IT'S 40 MILLION. In the London Evening Star, Vitor Pereira, coach of FC Porto, confirmed that Tottenham wanted Joao Moutinho. But he insists: Spurs need to put 40 million euros on the table to secure the services of midfielder.
    40m za Mutinja ?? Koliko su ovi iz Portoa prsli...
    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
    -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
      Pa tako i treba svaki klub da radi, kad vec majmuni iz PL hoce da plate sve sto moze da se plati treba ih odrati.

Comment

• Ma od Porta ne treba nikog uzimat'
        Totenhem se ne sali
        sigpic

Comment

• Do nekidan su trazili 35 za njega...

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
            Ma od Porta ne treba nikog uzimat'
            Totenhem se ne sali
            Treba bojkotovati i Porto i Benfiku.
            Pa neka im propadaju ''njihovi talenti''.Tako su ti igraci preplaceni, a neki i precenjeni da ja nemam reci.
            Treba se okrenuti drugim trzistima.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
              Pa tako i treba svaki klub da radi, kad vec majmuni iz PL hoce da plate sve sto moze da se plati treba ih odrati.
              Ma znam brate. Pratim ih ja odavno, svaki put su davali igrace za sicu, ne svakoga, ali vecinu talentovanih momaka, i eto sad uvideli da su ispadali majmuni svih ovih godina i resili da peljese.
              sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
              -Jürgen Klopp

Comment

• Ni Hulk, ni Moutinho, a ni Rodriguez ne vrede toliko koliko oni traze...

Comment

• Igrac vredi onoliko koliko klub odredi i koliko je jak da moze da podigne cenu koliko mu je cef.

Comment

• Terry oslobodjen optuzbe...

Affelay ce izgleda napustiti Barsu, a navode se da su Arsenal i Inter glavni kandidati da ga dovedu za oko 5m funit!

Comment

• Ja se cudim da mu je uopste sudjeno pa gdje da Englez poput Terry-a rasisticki uvrijedi nekog,to samo stranci rade...
                      TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Jos postojali dokazi, ne znam sta da kazem stvarno, presmijesno, ocekivano skandalozna odluka suda. Jos mu Ashley Cole bio svjedok.

Affellay kosta samo 5 miliona? Dzabe jbt.
                        When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

Comment

• A ste ste ocekivali? Da Terry ide u zatvor jer je prozivao nekoga na fudbalskoj utakmici? Tek bi to bilo smesno, zapravo je smesno sto je podignuta krivicna prijava za takav "incident"... Trebalo je samo Engleska FA da ga kazni, kao sto su kaznili Suareza, ako je kriv...
                          Problem je sto je Suareza za uvredu optuzio Evra, pa je zato taj slucaj isao kod FA, a Terry-ja je optuzio neki lik koji je pazljivo gledao snimak utakmice, zato je to islo na sud, a da ga je Ferdinand optuzio, onda bi slucaj isao kod FA i Terry bi prosao kao Suarez... samo sto Ferdinand nije mogao da ga optuzi jer ga nije ni cuo...
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
                            Cini mi se da je njemu klauzula u ugovoru 40 milki... Kad mogu ostali bakraci za 25-30-35 moze i on za 40 Jbg doslo vreme da se pare daju sprdnja u svetu.
                            sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Originally posted by Condition23 View Post
                              Cini mi se da je njemu klauzula u ugovoru 40 milki... Kad mogu ostali bakraci za 25-30-35 moze i on za 40 Jbg doslo vreme da se pare daju sprdnja u svetu.
                              Nije Luka bolji od njega pa ode za 40,a mozda i preko
                              Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Bila bi steta za Chelsea da je Terry proglasen krivim. Ljudi se pojacavaju za sljedecu sezonu i spremaju da urade nesto veliko, a onda da im kapiten i stub odbrane ne igra... bilo bi bezveze.

Comment

Working...
                                X