Announcement

Collapse
No announcement yet.

Predsezona u Premier League (transferi, spekulacije, pripremne utakmice i ostalo)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
    Kada je razlika 3,4 gola u pitanju onda nije bitna ali kada sa 45 spadnes na 34 onda je bitna svakako, pogotovo uz pritisak na Riu uz ogroman transfer i inace pritisak javnosti koji nosi igranje u Junajtedu nacin na koji je on odmah postao sampion i nosilac igre je neverovatan. Niko se nije lakse i brze naucio da bude sampion od njega.
    Da, ali to je samo jedna sezona. Da li je razlika bila veca kada je Vida dosao ?? Naravno da nije, cak se i smanjila, i za dve sezone, postali su najbolji tandem u PL, gde je Vidic odneo zasluge kao najbolji stoper Utd-a tada.. Samo se 2011. god desilo da se poveca broj golova, kada Rio nije igrao, ali i sezona pre te, broj golova je bio 28, a te sezone Rio skoro nije ni igrao zbog povrede. 2012. godine je broj golova smanjen za 3, kad se Rio vratio, ali kao sto si rekao, to nije toliko bitna razlika.

Zato meni ovaj parametar nije bitan kada pogledam jednog stopera i njegov kvalitet, jednostavno statistika varira i nije toliko realna. Kada gledas tandem stopera i celu odbranu, onda u redu.
    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
    -Jürgen Klopp

Comment

• Pa dobro ja nikada nisam rekao da je losije otkada je Vidic dosao, naprotiv ponavljam evo cetvrti put on je prototip idealnog stopera ali samo za PL i za tu strukturu napadaca protiv kojih igra. I on je egzekutor i covek zadatka. Rio je mozak on drzi sve pod kontrolom prica celu utakmicu, postavlja, siguran je na lopti uvek mozes da mu das kao dzokeru i da ne mislis znas da nece pogresiti, dok je bio u zenitu kao sto je sada Vidic to je bilo presmesno kako je igrao. Najdominantnije nesto na poziciji stopera sto sam ja gledao jedino Tiram 04/05 sezona moze da pridje tom periodu Ria.

Comment

• Znaci Fergi je uocio presmjesne igre Vidica u Zenitu(LBJ inace je gledao rusku ligu,oko 2000-2004,sve utakmice,jer je on tada znao da se ruski fudbal razvija,bravo LbJ) i odlucio da ga dovede u Manc,najcrnje kada covjek mlati praznu slamu,pocne pricati bez veze ,ali ipak je LBJ vec 20.godina u fudbalu,bio je mladi talenat,sudija,pomocni,glavni,zapisnik,delegat...x D
        sigpic
        Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Vidic nije igrao u Zenitu.

Comment

• Originally posted by manda View Post
            Znaci Fergi je uocio presmjesne igre Vidica u Zenitu(LBJ inace je gledao rusku ligu,oko 2000-2004,sve utakmice,jer je on tada znao da se ruski fudbal razvija,bravo LbJ) i odlucio da ga dovede u Manc,najcrnje kada covjek mlati praznu slamu,pocne pricati bez veze ,ali ipak je LBJ vec 20.godina u fudbalu,bio je mladi talenat,sudija,pomocni,glavni,zapisnik,delegat...x D
            Opet pijes,polako crni Mandusicu,pa znas li iz kojeg kluba je Vidic dosao!?
            Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
              Opet pijes,polako crni Mandusicu,pa znas li iz kojeg kluba je Vidic dosao!?
              Laze da ide na terapije budi se rano ujutru i samo zajebava po birtijama, koja njegova terapija sa glavom se igra.

Comment

• Manda je bio zavrsio transfer u Zenit ali ga Dzaja zajebao i dao Vidica Spartaku, jos ne moze da se navikne na to.
                sigpic

Comment

• Dobro,dobro...,isti djavo,Zenit ili Spartak,nije u tome smisao mog posta,ali nema ovdje svrhe vise pricati,neka samo Vida ozdravi do pocetka sezone,i nastavi sa losim partijama kao do sada i ja sam zadovoljan.
                  sigpic
                  Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

Dobro,dobro...,isti djavo,Zenit ili Spartak,nije u tome smisao mog posta,ali nema ovdje svrhe vise pricati,neka samo Vida ozdravi do pocetka sezone,i nastavi sa losim partijama kao do sada i ja sam zadovoljan.
                    Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                    Pa dobro ja nikada nisam rekao da je losije otkada je Vidic dosao, naprotiv ponavljam evo cetvrti put on je prototip idealnog stopera ali samo za PL i za tu strukturu napadaca protiv kojih igra.
                    Pa da.

Comment

Dobro,dobro...,isti djavo,Zenit ili Spartak,nije u tome smisao mog posta,ali nema ovdje svrhe vise pricati,neka samo Vida ozdravi do pocetka sezone,i nastavi sa losim partijama kao do sada i ja sam zadovoljan.
                      Pusti budale,ne razumiju,ko nije vidio sta je poenta posta ne znam ni koji kurac se ukljucio...

#the return

Comment

• Ne znam je li neko pisao ranije,ali izgleda da je Park Ji-Sung otisao u QPR za 5 miliona funti,nakon toliko godina...

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                          Ne znam je li neko pisao ranije,ali izgleda da je Park Ji-Sung otisao u QPR za 5 miliona funti,nakon toliko godina...
                          Pisano u temi Utd-a...
                          sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                          -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
                            Pisano u temi Utd-a...
                            E jbg tu temu ne citam kako Manda ne pise i ne nabija komplekse

#the return

Comment

• Pa to se vec znalo,Park je sam rekao da vise ne moze da zadovolji potrebe igranja u Mancesteru i odlazi na kraju sezone,jedan od onih igraca iz drugog koji su svaki put opravdali sansu kada su dobijali,sto bi se reklo zahvalan igrac,srecno u nastavku.
                              Izgleda da QPR odlucio da se pojaca ozbiljnije.
                              sigpic

Comment

• Dosta o ovoj temi prelazite garanicu,svaki sledeci post o ovome bice strogo sankcionisan!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X