Ne, ne, nisam ja mislio da je Chelsea imao slab tim(u poredjenu sa ostalim timovima iz PL-a), naprotiv, slazem se da su po imenima pred pocetak sezone bili u samom vrhu, meni United, Arsenal i Liverpool nikada nisu bili slabiji. Sada su vec svi krenuli sa normalnim pojacanjima, pa ce sledeca sezona biti jako zanimljiva, ali po meni, PL iz prosle sezone, po sastavima timova nikada nije bila slabija. Naravno da krila nisu preduslov za dobre rezultate i razumem ogorcenost prema AVB-u, ali smatram da ga ne treba na osnovu lose sezone sada stavljati medju kriminalne trenere koji ce da upropaste svaki tim, sa tim se jednostavno ne slazem. Mislim da ce uspeti sa Spurs-ima, ali videcemo u toku sezone kako ce da se snadje. Tottenham je po meni imao dosta jak tim prosle sezone, mogli su biti u trci za titulu do samog kraja, ali eto.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Predsezona u Premier League (transferi, spekulacije, pripremne utakmice i ostalo)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
-
Ja cenim da ce AVB imati dosta uspeha sa Spursima, boravak u Celsiju nikako nije bio dobar, gresio je, pravio je lose odluke, i na kraju otpusten posle debelo placenog obestecenja. Vec sam objasnjavao, on je poleteo visoko prebrzo i zato sada mnogi imaju lose misljenje o coveku. Ja sam cak i na pocetku govorio da je Celsi dobio perspektivnog trenera, ali sam takodje rekao da nisam toliko siguran da ce postici neki veci uspeh, em sto je neiskusan, i nije imao prave igrace za svoju taktiku, nije se prilagodio timu koji ima i PL i zavrsio je kako je zavrsio.
Sto se ovog drugog dela tice, da je Celsi imao slab tim, ustvari i nije toliko netacna cinjenica. Zapravo cela poenta je da su skoro svi veci timovi bili po mom nekom misljenju izuzetno slabiji u odnosu na proslu sezonu sem Sitija, svi, i da je zbog toga liga opala u nekom kvalitetu igre iako je bila jedna od najneizvesnijih ikada u svojoj istoriji. A dokaz za slabiji kvalitet jeste ispadanje skoro svih PL timova u ranoj fazi LS, Mancesteri u grupnoj fazi, Arsenal u 1/8 finala, Celsi je zapravo bio cudo nevidjeno kako su opstali do samog kraja, da bi na kraju i osvojili trofej.
Zato ce igraci kao Hazard, Kagawa, Giroud doneti pravo osvezenje ligi, i bice verovatno jos neizvesnije nego ove/prosle sezone...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
This is an update for the fans about my current situation. I have kept quiet all this time out of respect and loyalty for the club and as agreed with Mr. Gazidis and Mr. Wenger, but since there is so much speculation in the media, I think it is fair for you guys to know what’s really going on at the moment.
As announced earlier this year I had a meeting with the Boss and Mr. Gazidis after the season. This was a meeting about the club’s future strategy and their policy. Financial terms or a contract have not been discussed, since that is not my priority at all.
I personally have had a great season but my goal has been to win trophies with the team and to bring the club back to its glory days. Out of my huge respect for Mr. Wenger, the players and the fans I don’t want to go into any details, but unfortunately in this meeting it has again become clear to me that we in many aspects disagree on the way Arsenal FC should move forward.
I’ve thought long and hard about it, but I have decided not to extend my contract. You guys, the fans, have of course the right to disagree with my view and decision and I will always respect your opinions.
I love the club and the fans, no matter what happens. I have grown up and became a man during my time with Arsenal FC. Everybody at the club and the fans have always supported me over the years and I have always given my all (and more) on and off the pitch. I am very proud of being part of this fantastic club for the last 8 years. As soon as Mr. Gazidis is back from his 2-week holiday in America further meetings will follow and I will update you if and when there are more developments
To je komentar koji je RvP objavio na svom zvanicnom sajtu. Dakle, Vermalen novi kapiten!" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
-
Originally posted by Lineker View PostI, šta sad sa van Persijem? Prodati ga ili da ide slobodan na kraju iduće godine? Verujem da će ga prodati, a probaće da to urade nekom klubu van Engleske. Ili će i on u Man City?sigpic
Comment
Comment