Announcement

Collapse
No announcement yet.

Monster Energy Grand Prix de France

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rossi kad treba za drugo mjesto da se bori on grize i kida, kad se bori za 9to on se povuce. Haos. Al odlicna trka, covjek je pokazao i pobio tvrdnje svih kriticara i onih koji kazu medju kojima su i vodecii novinari u ovom sportu da cak i da ima motor sa kojim moze u direktni duel sa Stonerom i lorenzom da ne moze sa njima da izadje na kraj. Vidjeli smo juche shto ne moze.
    [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

• juce se borio i grizao jer je imao brzinu da to radi, sto po suvom nije slucaj... po suvom ima dovoljno muka da savlada tu masinu da nema ni vremena da se bori kako zna i ume a mozda mu u tim situacijama nedostaje i motiva, jer ono od juce je njegovo prirodno okruzenje, a to svakako nije borba za 8. ili 9. mesto... mozemo samo da se nadamo da ce pronaci resenje sto pre pa da gledamo sjajnu trku kakva je bila jucerasnja
      VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Comment

• Originally posted by Speed Master View Post
          Procitao sam sada par strana komentara posle trke i ne mogu da verujem kakva sam,
          najblaze receno, glupa prepucavanja citao. Tipa, na, na, ha, ha, Rosi razbio kao zvecku
          devojcicu Stonera... kao deca od 10 godina...
          Meni je veoma drago kao Stonerovom navijacu sto je Rosi danas zavrsio na podijumu,
          sto je bila dobra borba izmedju njih dvojice. Takav nam Rosi treba... ali, prepucavanja i
          zadirkivanja, pa to je smesno...
          ma to se sigurno nece vise ponovitido kraja sezone cemo jos i da se zavolimo,na pravom smo putumeni je recimo master juce prvi cestitao
          don't be scared homie
          sigpic

Comment

• nije mu prvi put
            Originally posted by darkooo View Post
            ovaj marked nije normalan kakve proste reci.sramota
            Last edited by meca; 21-05-12, 19:44.

Comment

• Originally posted by L. Lawliet View Post
              Rossi kad treba za drugo mjesto da se bori on grize i kida, kad se bori za 9to on se povuce. Haos. Al odlicna trka, covjek je pokazao i pobio tvrdnje svih kriticara i onih koji kazu medju kojima su i vodecii novinari u ovom sportu da cak i da ima motor sa kojim moze u direktni duel sa Stonerom i lorenzom da ne moze sa njima da izadje na kraj. Vidjeli smo juche shto ne moze.
              ...pa to samo retard od novinara i kriticara moze da kaze..ne znam kako bih ga drugacije nazvao..vidi se koliko poznaju ovaj sport..nije mi jasno za sta ih placaju,verovatno da bi baljezgali..
              sigpic

Comment

• Ako negde ima i neko moze da iskopa da se nadje snimak Rosijeve i Stonerove borbe (Le Mans 2012) sa neke Italijanske televizije i sa njihovim komentatorima,voleo bih to da cujem.

Comment

• Comment

• Originally posted by AleksandarD View Post
                    Ako negde ima i neko moze da iskopa da se nadje snimak Rosijeve i Stonerove borbe (Le Mans 2012) sa neke Italijanske televizije i sa njihovim komentatorima,voleo bih to da cujem.

Comment

• а ево и бонус са Бјађием

и Лоренцом

Comment

• od ovog poslednjeg videa sam se sva najezila..uhgrande vale
                        don't be scared homie
                        sigpic

Comment

• Originally posted by discharge View Post
                          а ево и бонус са Бјађием
                          ovo si trebao da stavis za bonus..
                          http://youtu.be/sfPM77TsGaA-12,519,149 puta utvrdjivanje kako je doslo do pregrejavanja
                          http://youtu.be/CHPLsc_ko98-JUMBO,JUMBO...
                          ..trenuci od mnogo velicanstvenih trenutaka,ukrocivanje ciste snage kako Ducatija tako i Honde od strane umeca,a najvise mi se svidi detalj kad se Stoneru pregrejase gume,po ko zna koji put(1:30) xD
                          Last edited by Rossini; 23-05-12, 22:20.
                          sigpic

Comment

• heheh :P
                            Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

• Comment

• Originally posted by Rossini View Post
                                ovo si trebao da stavis za bonus..
                                http://youtu.be/sfPM77TsGaA

Al po ko zna koji put se najezim kad cujem tu uvodnu muziku da je bolja ne bi valjalo
                                Robin van Persie: “I received many proposals to leave Arsenal, but my heart speaks louder and will not let me leave.”

Comment

Working...
                                X