Announcement

Collapse
No announcement yet.

Monster Energy Grand Prix de France

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [QUOTE=Valentino Rossi #46;774588nekako kad je rossi tu izgleda mnogo zabavnije zar' ne ?)[/QUOTE]
    sto jest jesttek danas sam postala svesna koliko mi on i njegova magija na stazi nedostaju
    don't be scared homie
    sigpic

Comment

• Originally posted by MarkedOne8 View Post
      Smarate sa tim sedi forama.Samo vas čekamo u Barseloni.Tako ćemo mi po vama da pišamo sa tim i još mnogim forama ako Stoner bude pobedio.Jadni ste.

Ovo sve pokazuje ko ima kakav karakter.Ja sam prvi posle trke napisao post i šta sam napisao?Rekao sam ,,dobra trka, čestitke Rosiju.".Vi ste kao pravi mentalni bolesnici uhvatili zalet da opet pljujete po Stoneru.
      ovo je napisano u delu o odlasku stonera i bilo je upuceno je Hurricanu..
      .jos jednom da se ogradim i kazem javno,ovo sto ja pisem nije ni na ciji racun ovde,pogotovo ne na tvoj kao coveka i kao postovaoca doticnog vozaca(i pretpostavlajm da je to samo i iskljucivo zbog voznje)..i drago mi je da me je razumeo na pravi nacin.

ono sta sad zelim tebi poruciti je to da mi ne "pisamo",da nismo "jadni",da odlicno znamo kakav "karakter" imamo,da nismo "mentalni bolesnici" i da ne "pljujemo"..ogradicu se i reci da je ovo u moje ime..

..to sto sam ja na neki duhovit nacin pokusao da "vidim"trku nije nikakvo sve ono gore navedeno sa tvoje strane,vec cinjenice..od prve do do posledjne reci,pazljivo procitaj i pokusaj da ilustrujes u glavi sta je napisano..ako se kojim slucajem u toj nekoj mojoj duhovitosti,spominju Stonerovi fanovi,kojim slucajem,ja se duboko izvinjavam svima,pogotovo tebi..sve sto sam napisao su gole cinjenice,sve do jedne..!izvinjavam se i Aci kao komentatoru jer sam i njega spomenuo..mada je sve to bilo u duhovitom smislu i ni na koji nacin drugacije..cekati Barselonu,da se vi,citiracu,"ispisate"nad nama kad bude Stoner bude pobedio,pa to je msm..po kome?,po ovome sto si ti rekao,po svima ovde..jer ce samim tim sto ce Stoner pobediti(pitanje je da li ce i pobediti pored razgoropadjenog Horhea),vama dati za pravo da se "vi" "........" po svima drugima koji nisu na Stonerovoj strani..jel..?u najmanju ruku neukusno sa tvoje strane..to sto je Rossi ovog puta bio ispred Stonera sa svojim "magaretom"daje svima pravo,a pogotovo fanovima Rossija da likuju,jer itekako imaju i zasto..rivalitet izmedju njih dvojice je veliki,kao sto je bio imzedju Bjadjija i Rossija..sta su tad sve pretrpeli fanovi Bjadjija,koje frustracije,nzm,pokusaj da zamislis,jer ovo sto Rossi radi sa Stonerom nije ni prici onome sto je radio Bjadjiju..e sada jos ako se uzme u obzir sta vozi Kejsi a sta Rossi,da ne pricam..vecina je ovde pokusavala da odgovori na postove o Rossijevom neznanju vozenja Ducatija,samo ga je vozio Stoner,jel tako??tras "BUMERANG" u glavu!!!!!zato je ovo sada utoliko jos i sladje..prosle godine kad je Rossi oborio Stonera,dobio je od njega odg kako nema "talenat",jel??opet tras "BUMERANG" u glavu..utoliko sladje..da je kojim slucajem ostao tamo gde je trebao da ostane,jos koliko bi ste "BUMERANGA"dobili po glavi..?budi iskren..Rossi je apsolutno nekonkurentan toliko koliko je Stoner konkutrentan,i to se svi slazu i priznaju..ali zbog toga niko ne "...."po Stonerovim fanovima zato sto je ovaj nekonkurentan..slozices se samnom..verovatno..e sada,sto ce Rossi dozivljavati poraze tokom ove sezone i zamilsjati podijum,je samo iz razloga NEKONKURENTNOSTI..i ni zbog cega vise ili drugog..ali to meni sigurno nece dati za pravo da "....."po vama...!!..da ja kojim slucajem vozim,i da mi "zena"drzi kisobran,kako bi je opalio po tintari da joj vise nikad ne bi palo na pamet da pozeli da drzi kisobran,a kamoli da ga drzi!!to govori o Stoneru,a ne o tebi ili bilo kom drugom ovde koji je njegov navijac..svaka cast vama,i to zaista milsim iskreno,a njemu je dodeljena 4-ka zbog poboljsanja vladanja..;) i samo zbog toga..pozz svim Stonerovim fanovima,da se i dalje ovde lepo nasalimo,nasmejemo,druzimo,uzivamo u trkama,a ne da se vredjamo,i svi zajedno pomolimo da se ovaj CUDAK predomisli..jer ce mo svi izgubiti njegovim odlaskom,DANIJEVCI,HORHIJEVCI,KRATCLOVCI,ROSSIJEVC I,STONEROVCI..od mene toliko..;)
      sigpic

Comment

• Originally posted by Valentino Rossi #46 View Post
        sad ozbiljno , bila je dobra trka izmedju rosija i stonera al eto Rossi je pokazao da je jos uvjek onaj stari bar po kiši nadamo se u buduce ovakvim borbama jer nekako kad je rossi tu izgleda mnogo zabavnije zar' ne ?)
        Ovo si trebao da napišeš odmah i sigurno bih ti lajkovao komentar.I ja kažem da je zanimljivije sa Rosijem bez obzira što je dobio danas Stonera.Voleo bih da je češće pri vrhu da bi se njih dvojca više borili.To je prijalo i njima i nama kao što se moglo videti onim njihovim rukovanjem posle trke.
        ,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"

"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
        I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"

sigpic

Comment

Ovo si trebao da napišeš odmah i sigurno bih ti lajkovao komentar.I ja kažem da je zanimljivije sa Rosijem bez obzira što je dobio danas Stonera.Voleo bih da je češće pri vrhu da bi se njih dvojca više borili.To je prijalo i njima i nama kao što se moglo videti onim njihovim rukovanjem posle trke.

neka malo moram i ja tebe / vas ( stonerovce ) malo zezat koliko si ti puta , provocirao , zezao , itd pa si svasta govorio za rosija i tako to neka malo ha ya DON'T WORRY BE HAPPY
          Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

• Casey Stoner

"I was pretty happy to hold on for a podium today. In the early stages Cal, Valentino and Dovi were behind me putting on a lot of pressure, but we managed to pull a small gap on them as I was chasing Jorge. Then as soon as the rain stopped and the track was less wet, our tyre temperatures got too high, we started spinning and there wasn't anything I could do about it. I thought the three of them would catch up and perhaps overtake me but we managed to hold on for third. I enjoyed the battle with Valentino at the end, there was clean overtaking and we swapped positions a few times but in the end we knew that Valentino had better pace than us and after he passed there was no way I could stay with him. We did everything we could today and to come away with a podium is a good result.”

jedna od najboljih trka
            Last edited by Valentino Rossi #46; 20-05-12, 19:14.
            Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

• Kao prvo pozdrav svim ljubiteljima ovog sporta, posebno ljubiteljima Doctora... Nov sam na forumu, mada sam ponekad svracao ali samo da procitam neke novosti vezane za razvoj tog fabrickog Dukatija
              Sta reci za trku, sjajna borba, lepo je videti Doctora ponovo tamo gde mu je mesto, odnosno na poziciji iza njegovog mesta
              nadam se da ce pronaci odgovarajuca resenja da ucine taj Dukati brzim i po suvom pa da gledamo Doktora a i Nikija, sto da ne, cesce u prvih 5...
              VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Dobrodosao Rossifumi, nadam se da ces pisati Ovde si na prijateljskoj teritoriji
                Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• evo jos jednog "naseg"dobro nam dosao
                  don't be scared homie
                  sigpic

Comment

• Originally posted by Hurricane View Post
                    Ne nama Stonerovcima nista ne fali, ali ocigledno nekim Rosijevcima kao sto si ti somi007 fali. Meni kao Stonerovcu nije lose, ne moze covek sve da pobedi, a i zna se koliko je Rosi sa Dukatijem dobar po kisi. Docekao si prvi put zasluzen Rosijev podijum, da kazemo da su prosle godine dosta stvari pomogle i pricas da je Stoner devojcica?? A u Katalunji ako ih Stoner izdigne nece te biti nigde. Bacio ti Rosi kosku i lajes kao da je osvojio titulu. E moj prijatelju...
                    Neka mi niko ne zameri na post-u pa malo se bockamo...mi vas danas,sledece nedelje mozda bude vec obrnuto...hahahaha...ovako je zanimljivije...malo prozivki,sale nikad dosta....necemo se vredjati....pozzzz Hurricane

Comment

• Ok, sad smo se primirili i pomirili.Hajde sada da se i Rosijevci i Stonerovci nadaju da ćemo u budućnosti gledati što više borbi između najboljih - Rosija i Stonera!
                      ,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"

"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
                      I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"

sigpic

Comment

• Sad znamo pravi razlog stonerove penzije,rossi se vratio i on bjezi

Comment

• Ne znam koliko vas obilazi MotoGp-jev kanal na jutjubu, ali su poceli mnoge stvari da stavljaju koje si ranije morao da platis da bi video, tako da bacite pogled
                          Jedini nacin da postanes mudriji je da nadmudris mudrijeg protivnika.

Comment

Ok, sad smo se primirili i pomirili.Hajde sada da se i Rosijevci i Stonerovci nadaju da ćemo u budućnosti gledati što više borbi između najboljih - Rosija i Stonera!
                            ..tesko..sem ako ne bude cesce kise..sto se mene tice voleo bih da je bude do kraja sezone na svakoj trci,mozda bi se Rossi okitio jos jednom titulom,ne mozda,vec verovatno..ali to sto bih ja voleo u vezi prethodno navedenog je i vise nego naucna fantastika..Iz domena realne stvarnosti,voleo bih da pogledam okrsaje na suvom Horhe-Stoner,pa bar u 3 naredne trke,gde bi se verovatno video ili bar nazirao novi sampion..to bih voleo da vidim..
                            Last edited by Rossini; 20-05-12, 23:59.
                            sigpic

Comment

• Procitao sam sada par strana komentara posle trke i ne mogu da verujem kakva sam,
                              najblaze receno, glupa prepucavanja citao. Tipa, na, na, ha, ha, Rosi razbio kao zvecku
                              devojcicu Stonera... kao deca od 10 godina...
                              Meni je veoma drago kao Stonerovom navijacu sto je Rosi danas zavrsio na podijumu,
                              sto je bila dobra borba izmedju njih dvojice. Takav nam Rosi treba... ali, prepucavanja i
                              zadirkivanja, pa to je smesno...

Comment

• Originally posted by Valentinik Rossifumi View Post
                                Kao prvo pozdrav svim ljubiteljima ovog sporta, posebno ljubiteljima Doctora... Nov sam na forumu, mada sam ponekad svracao ali samo da procitam neke novosti vezane za razvoj tog fabrickog Dukatija
                                Sta reci za trku, sjajna borba, lepo je videti Doctora ponovo tamo gde mu je mesto, odnosno na poziciji iza njegovog mesta
                                nadam se da ce pronaci odgovarajuca resenja da ucine taj Dukati brzim i po suvom pa da gledamo Doktora a i Nikija, sto da ne, cesce u prvih 5...
                                Dobro nam dosao Rossifumi! Dobro je da nas ima sto vise
                                sigpic

Comment

Working...
                                X