Announcement

Collapse
No announcement yet.

Monster Energy Grand Prix de France

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by MarkedOne8 View Post
    Smarate sa tim sedi forama.Samo vas čekamo u Barseloni.Tako ćemo mi po vama da pišamo sa tim i još mnogim forama ako Stoner bude pobedio.Jadni ste.
    ...molite boga da se ne vrati samo u Hondu ili Yamahu..;)..a iskreno to bi bilo vec nezanimljivo,priznacete??..;)

p.s MarkedOne8 : znam ja da je frustracija oko ove trke sada velika,i vrlo sam svestan toga,ali ne uporedjuj prvoklasne konje koje jasu Stoner i Horhe,sa magarcem koji jase Rossi..pls..;)
    sigpic

Comment

• Originally posted by MarkedOne8 View Post
      Jel ti ovo najsrećniji dan u životu što je Rosi po kiši dopuzao do drugog mesta na Dukatiju na kojem je Stoner redovno pobeđivao i uzeo jednu titulu?!Daleko ste vi od realnosti.Jaki ste samo iza monitora i preko interneta.

znas koji mi je najsretni dan , mozes pogadjat trka iz 2008 godine i 2009 pa pogadaj koje su to trke , pa sto stoner nije dopizdio po kisi ako je to tako kako ti pises , vjerovatno smo jaki iza monitora i preko interneta ti si RAMBO 5

usput da te pitam hoces li se i ti povuc s ovog podforuma kad stoner ode u mirovinu ??

jos ako me ti obradujes , sviju mi necu imat ljepseg dana dugo dugooo
      Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

• Doviciozo i Craclou,bilo je pitanje krivine u kojoj ce izleteti mislio sam cak zajedno sa onako agresivnom voznjom od samog pocetka.
        Pedrosa se prakticno pomerio i propustio Lorenca da odmah izbije na prvo mesto,to je ipak njegovo pravo lice Bojaznost!
        Po meni Pedrosa nema mesta u fabrickim timovima sledece godine. Lorenco svaka cast.
        Stoner vise nije mogao danas.
        Bradl dobar,sve vise mi se dopada njegova voznja.
        Spiz,nikada od njega nisam nesto ocekivao,i on sledeca sezona ne u fabricki tim.
        A Rosi,iskusno,najbolji kada je najteze jer on je ipak taj Doctor za voznju na dva tocka,mnogo mi je nedostajao,dva razlicita moto gp sa i bez Vala!

Comment

• Fastest Lap: Valentino Rossi 1'44.614

A Stoner je rekao da su imali problema da zagriju zadnju gumu i onda kako je bilo sve manje vode na stazi da su se pneumatici poceli pregrijavati i trositi.
          Robin van Persie: “I received many proposals to leave Arsenal, but my heart speaks louder and will not let me leave.”

Comment

• 550650_359811780751349_146417532090776_827624_1818724991_n.jpg
            Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

• Dobre trke danas....Ali Rosi je obelezio ceo dan....a Stonerovci bice bolje sledeci put....hahahaha....sta god da bude do kraja sezone ovo je bas trebalo vasoj devojcici da moze mirno da ode u penziju a da ne zboravi Rosija kako mu je vecito objasnjavao neke stvari u direktnom duelu....

Comment

• Trke su bile odlicne....Sad moramo da molimo za kisu cele sezone

Comment

• Originally posted by Rossini View Post
                  -Dovi,Cal..?morate malo laganije,imate sve preduslove da se dokazete,dobri ste..cetvorke i jednom i drugom
                  -Ben..?sedi 1,razmilslicemo da li zasluzujes ici u ovu skolu(Yamaha)
                  -Dani..?sedi 1,razmilslicemo da li zasluzujes ici u ovu skolu(Honda)
                  -Niki..?koja ti je veza bila,ajd reci mi majke ti..?!
                  -Adrijana..?........................... bez komentara,sedi 0
                  -Dorna..?sedi 1..zbog CRT-va i Adrijane
                  -Kejsi..?sedi 4,zbog poboljsanja u vladanju i svega onog za sta sam te kritikovao,videcemo da li ces jos napredovati
                  -Aco..?sedi 3..zbog komantara u vezi Rossijeve voznje i Stonerovog zadovoljenja 3-im mestom..verovatno je to bilo u afektu,potrudi se da budes bolji..
                  -Rossi..?sedi 1..zbog tvoje odluke da predjes u Ducati,moli boga da ti da kisu do kraja sezone,da ne bi zaboravili sve ono zbog cega si jednostavno THE BEST!!

p.s Rossi,ipak si pokazao malo vise talenta,mozda ti i popravimo ocenu..
                  hahaha
                  Dodatak-
                  Horhe 1 ko vrata, samo zato što si to ti!
                  Vale, dodji kod mene na dopunske časove!

p.s. Još uvek nisam skroz došla sebi! Kakva trka!

Comment

• ovaj marked nije normalan kakve proste reci.sramota

Comment

• Originally posted by darkooo View Post
                      ovaj marked nije normalan kakve proste reci.sramota
                      ne zamjeri mu , zna se sto to govori :P ja mu ne zamjeram
                      Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

• Ne nama Stonerovcima nista ne fali, ali ocigledno nekim Rosijevcima kao sto si ti somi007 fali. Meni kao Stonerovcu nije lose, ne moze covek sve da pobedi, a i zna se koliko je Rosi sa Dukatijem dobar po kisi. Docekao si prvi put zasluzen Rosijev podijum, da kazemo da su prosle godine dosta stvari pomogle i pricas da je Stoner devojcica?? A u Katalunji ako ih Stoner izdigne nece te biti nigde. Bacio ti Rosi kosku i lajes kao da je osvojio titulu. E moj prijatelju...
                        Jedini nacin da postanes mudriji je da nadmudris mudrijeg protivnika.

Comment

• Originally posted by Hurricane View Post
                          Ne nama Stonerovcima nista ne fali, ali ocigledno nekim Rosijevcima kao sto si ti somi007 fali. Meni kao Stonerovcu nije lose, ne moze covek sve da pobedi, a i zna se koliko je Rosi sa Dukatijem dobar po kisi. Docekao si prvi put zasluzen Rosijev podijum, da kazemo da su prosle godine dosta stvari pomogle i pricas da je Stoner devojcica?? A u Katalunji ako ih Stoner izdigne nece te biti nigde. Bacio ti Rosi kosku i lajes kao da je osvojio titulu. E moj prijatelju...
                          +1 , a mozda mu i netreba vise titula sta mislis ima ih dosta :P moze da posudi nekom jednu heheheh , sad ozbiljno , bila je dobra trka izmedju rosija i stonera al eto Rossi je pokazao da je jos uvjek onaj stari bar po kiši nadamo se u buduce ovakvim borbama jer nekako kad je rossi tu izgleda mnogo zabavnije zar' ne ?)
                          Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

• a da se ne lazemo,nije rosi bas samo svojom zaslugom dosao do tog drugog mesta,ipak je i mali hernandez tu umesao svoje tockice
                            don't be scared homie
                            sigpic

Comment

• Originally posted by Valentino Rossi #46 View Post
                              +1 , a mozda mu i netreba vise titula sta mislis ima ih dosta :P moze da posudi nekom jednu heheheh , sad ozbiljno , bila je dobra trka izmedju rosija i stonera al eto Rossi je pokazao da je jos uvjek onaj stari bar po kiši nadamo se u buduce ovakvim borbama jer nekako kad je rossi tu izgleda mnogo zabavnije zar' ne ?)
                              Naravno da je zabavnije, samo bi bilo jos bolje da moze da vozi ovako i po suvom, to bi bio tek haos.
                              Jedini nacin da postanes mudriji je da nadmudris mudrijeg protivnika.

Comment

• Originally posted by denia_el View Post
                                a da se ne lazemo,nije rosi bas samo svojom zaslugom dosao do tog drugog mesta,ipak je i mali hernandez tu umesao svoje tockice
                                pa i ne baš , rossi bi ga svejedno stigao ostalo je rosiju 2 kruga za napad

mada nesmije da se desavaju ovakve greske ubuduce kao danas
                                Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

Working...
                                X