Opasni ovi Tech 3-evci.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Monster Energy Grand Prix de France
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
-
Mesta u parc fermeu za prva tri i za proplasiranog CRT-a.Zaista, zaista smešno.Oni su poseban šampionat jer ih zasebno boduju i osvajaju titule.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Ne znam za vas, ali mene je Ben Spis razocarao maksimalno. Jednostavno me sramota kad vidim njegova vremena. Lorenco je klasa za njega, Tek 3 tim je bolji od njega, pa i Rosi donekle, gledajuci motore koje voze. Sampionat je poceo, nema vise izgovora nisam u formi. Sramotan rezultat za vozaca fabricke Jamahe.Jedini nacin da postanes mudriji je da nadmudris mudrijeg protivnika.
Comment
-
Spiz izgleda kao jedan od onih nestabilnih vozaca, moze da eksplodira, moze da potone, retko je sredina, a sada je usao u seriju losih (za postavljene standarde) voznji. Zapravo je danas izgledao i najbolje od pocetka godine. Ipak, Teh 3 trenutno izgleda kao najspremnija Jamaha.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
ovi jadnici iz moto3 uvek izvuku najdeblji kraj i uvek njih zadesi kisai nista mi se nisu svidele njihove kvalifikacijefenati....antoneli....sreca pa su tu korteze i oliveira da se bar malo oraspolozim..
ali su zato motogp bile jedne od zanimljivijihna kisnim gumama rosi ko u najboljim danima
jos da vidim sta ce moj mali da uradi u moto2;)
ali mi je najlepsi trenutak bio kada sam videla onu najmladju i najsladju navijacicudon't be scared homiesigpic
Comment
-
Ovaj Zaroov motor me toliko potseca na nekadasnju Hondu NSR 500cc.
2220783730048877407S600x600Q85.jpgsigpic
Comment
Comment