ovo jako lepo izgleda,bravo ljudijeste nas malo al smo zato odabrani
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Monster Energy Grand Prix de France
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Speed Master View Post
Uz svo postovanje prema tebi, da li se ti salis za dva CRT-a medju prvih 5 ako bude kisa?
PS naravno sve ovo zavisi o kolicini kise koja bude padala,ako bude jaka kisa nekako planiram ovakav scenario (Znam da nije realna prognoza al jbg) i lijepo te je vidjeti opet da pises.Robin van Persie: “I received many proposals to leave Arsenal, but my heart speaks louder and will not let me leave.”
Comment
-
@mirzacale
Pa, ti izgleda da ocekujes provalu oblaka tokom cele trke...
I mislis da CRT vozaci ne padaju po kisi, a? Ma, samo da bude dobra trka
i da naravno Kejsi dobije, ha, ha... Inace, i ja gotivim Rendija, dobro i njegovu
lepsu polovinu...
P.S. Pozdrav za moju drugaricu Deniju, Aleksandra, Losmija i Stonera iz Panceva...
I da, ljut sam na vas... rekli ste da cemo se videti ono vece i ispalili ste me...
Comment
-
Bilo bi mi Ok da bude tako a ne Markez da odluci sampiona na polovini sezone.
Nego nesto gledam slike iz predhodnih sezona pa mi fale neke masine i timovi motogp-2007-cz-tm-9041.jpgOriginally posted by Speed Master View PostDrzim te za rec, pa se vidimo... da sada ne idemo u off... a posto smo izgleda ovako kasno samo nas dvojica na forumu, otkricu ti
prvu trojicu u Moto 2 za nedelju... Luti, Zarko, Janone... za GP i Moto 3 prognoze su sutra...
Comment
Comment