Announcement

Collapse
No announcement yet.

2012 NBA Playoffs

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by BojanLFC View Post
    kakav crni chosen one, kakvi kompleksi... on da je neki izabran ne bi ulazio u 28. godinu bez nba prstena,
    igrac koji igra 3 cetvrtine ne moze se nazivati najboljim igracem, njegov kvalitet cini 50% snaga
    o inteligenciji da ne pricam ,0 ko kuca, ceo majami nema gram mozga u glavi ko se bavi kosarkom
    i gleda playoff zna o cemu pricam....
    i posle pricamo o kompleksima pa ne znam ja koga muce kompleksi i ko je i dalje ringless...
    The King ima 27 godina, a veliki Jordan je imao 28 kad je uzeo prvi prsten . Ovo za 3 cetvrtine kazes samo na osnovu finala prosle godine, kada stvarno jeste bilo tako (nemamo komplekse, priznajemo kada je los). Predstavlja jednog od najintelignetnijih igraca kosarke svih vremena, zbog toga ga cesto uporedjuju sa Medzikom, i zbog toga on najvise organizuje igru svog tima. Na to ostalo sto si napisao udario si potpis svojoj kosarkaskoj gluposti.

Comment

• Manite se vise tih godina, LeBron igra svoju 9. sezonu, MJ je osvojio prsten u 7.
      sigpic

Comment

• Originally posted by BojanLFC View Post
        kakav crni chosen one, kakvi kompleksi... on da je neki izabran ne bi ulazio u 28. godinu bez nba prstena)
        Prvo dobrodosao, nadam se da ce ti sledeci postovi biti manje svadjalacki a vise konstruktivni

Drugo, Jordan je prvi pehar osvojio sa 28 godina i 3 meseca, Thomas je bio otprilike u tim godinama, Dr. J takodje. Sta reci tek za Gary Paytona, Billa Waltona koji su bili pred kraj karijere. Ili za Mailmana, Stocktona ili Elgina Baylora koji nikada nisu osvojili. Sve fenomenalni igraci, Hall of Fameri. Nije sve tako crno belo.
        Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Nesto se ovde desava, a to je podsecanje na teniski pdf. Konstantno rasprave oko Novaka, Fed-a i Rafe. I samo reply dugme, iste price i iste price. Bolje ne pisite nista ako nemate sta pametno da pokrenete (prvi ja), a ako imate, samo napred. Ko voli a ko ne voli Brona, svi znamo. Isti ce ga napadati a isti ga braniti, i u sustini se nista ne desava i ako mislite da nesto piskarate.

To ko je najbolji, ostaje da se pokaze sa osvajanjima (po meni), mnogo vrhunskih igraca sa previse talenta i mogucnosti, ko ce koliko iskoristiti videce se.

I nadovezao bih se sto ste pominjali SA kako su oni bili posle 2:0 kao ludnica, kidaju, osvajaju, setnja i to, to ljudi obicno uvek po zadnjem sto vide, zakljucuju kako je i sta je, niko sada ne pise da ce SA da se proseta, jer je sada prpa. ;) Zato je to i play off, naj kosarke na svetu, nije kraj dok ga sudija ne odsvira.

Comment

• Hejteri, molim vas ne pisite vise o ovome ovde. Znaci bukvalno vas molim predjite na temu o Lebronu.

Comment

• Ima i ljudi koji su pricali da ako OKC ponovi odbranu iz zadnje cetvrtine druge utakmice u sledece meceve, mogu se nositi sa Sparsima i to su i uradili. Ali dobro, vi ste zapamtili to samo kako smo mi pricali da Sparsi igraju najbolju kosarku, i igrali su, ali su ovi nasli nacin da ih zaustave.
              sigpic

Comment

• Originally posted by Reise View Post
                Ima i ljudi koji su pricali da ako OKC ponovi odbranu iz zadnje cetvrtine druge utakmice u sledece meceve, mogu se nositi sa Sparsima i to su i uradili. Ali dobro, vi ste zapamtili to samo kako smo mi pricali da Sparsi igraju najbolju kosarku, i igrali su, ali su ovi nasli nacin da ih zaustave.
                Sada je nebitno ko šta misli ili piše o mogućem prvaku jer se PO zaista zakuvao. Poenta je da je SA proglašen novim šampionom još pre mečeva sa Oklahoma-om i da je Miami otpisan kao poslednji šljam od ekipe.
                Uz to se sada izvlači i neka jalova statistika u korist Boston-a, dok su tokom reg. dela sezone svi pričali i objašnjavali kako košarka nije statistika i kako ona ne znači ništa.
                Ja prvi volim statistiku jer mi je ona deo posla i može mnogo toga da kaže ako ljudi znaju da je tumače i sto puta sam osporavan zbog toga.
                Poenta je u kontradiktornosti ljudi koji pišu takve postove.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                sigpic
                RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                - 4xMVP -

Comment

• rekao sam da necu pisati vise, ali moram da kazem jos par reci...
                  kao prvo, niko ovde ne napada lebrona... ja nisam rekao, Durant je najbolji, lebron nema pojma... nista slicno tome....
                  Rekao sam da je Durant najbolji, jer je najbolji meni, svidja mi se njegova igra, potezi, pravi je lider, kad je najteze, kad se lomi mec, on je tu...
                  istina je da ne volim lebrona, ali ne zato sto sam na bilo koji nacin ljubomoran ili iskompleksiran, ne pratim NBA bas toliko strastveno da bih bio takva paljevina... ne volim ga jer ne volim njegov stil igre, vise volim one sa manje misica i snage a vise osecaja i ciste kosarkaske inteligencije...
                  opet ovim ne kazem da on nije inteligentan niti da je los kosarkas, naprotiv on je fenomenalan
                  ali, gospodo draga, nemojte nazivati druge kompleksasima i hejterima samo zato sto imaju drugacije misljenje, jer to niti su kompleksi niti je govor mrznje, to je misljenje preneto u vidu komentara...
                  VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Ma ok je brate, i svakako mozes da ne volis njegov stil, cak i da kazes da je Durent bolji, sto nije tacno ali opet moze da se diskutuje o tome nije da ne moze ali nikada u zivotu ne mozes dovesti u pitanje kosarkasku inteligenciju LeBrona koja jedna od najvecih u istoriji kosarke. To ce ti reci bilo ko ko poznaje kosarku i ko ga mrzi i ko ga voli.

Comment

• Bez uvrede, ali ti @Valentinik nisi uopste bitan u cijeloj ovoj prici. Ovde se radi o onima koji su prozivali jos prije pola godine, pa i sad.

Comment

• Jeste zavrsili? Uh, prosto sam uzivao citajuci zadnje 2 stranice.

Znaci, poenta foruma (ne samo ovog, nego svih sirom sveta) je ko je najbolji igrac na svetu, a ne diskusija o kosarci. Ja se izvinjavam sto sam pokusavao nesto da vas naucim zajedno sa mod ekipom i Apa-om kad vas za to boli kurac ustvari. Nastavite, ja samo htedoh da vas pohvalim, na vreme sam uvideo svoju gresku.
                        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• hahahaha pa eto, vi sami svojom arogancijom dovodite do ovakvih diskusija cak i do verbalnih konflikata...
                          evo pokusacu da ti odgovorim u stilu obozavaoca lika i dela LBJ pa ces videti o cemu se radi...
                          mozes da kazes da je kosarkaska inteligencija LBJ jedna od najvecih u istoriji kosarke, ali to prosto nije tacno, moj omiljeni igrac je najbolji i tacka...
                          vidis u tome je problem, grubo i direktno osporavate sve sto se kosi sa vasim vidjenjem stvari, bez cvrstih argumenata i zato dolazi do ovakvih i slicnih diskusija...

opet se izvinjavm zbog off-a ali prosto ne mogu da ostanem nedorecen

zaista zelim da se ovde prica o tekucem play off-u i iskljucivo o tome... kasno sam uvideo da sam pogresio ulazeci u ovakvu diskusiju ali eto nov sam ovde pa nemam iskustva jos
                          Last edited by Miletić; 05-06-12, 12:52.
                          VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Hoces argument? Who's the MVP?

Comment

• Pisite sta ocete zabole me uvo, svaki moron koji se registruje i procita neku pametnu vest kako LeBron nije zavrsio utakmicu misli da moze da dodje ovde i da mi drzi predavanje. Ako vam toliko smeta sve o njemu onda necu ni da pisem vise, odjebite.

Comment

• OK, sada je stvarno DOSTA. Svih vas je dosta. Svako ko nastavi raspravu posle ovog posta dobija mesec dana odmora u Novim Banovcima. Kada necete lepo mora ovako. Ili pricajte normalno o kosarci ili ne pisite nista.
                                Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

Working...
                                X