Announcement

Collapse
No announcement yet.

2012 NBA Playoffs

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by T-Mac View Post
    Ono sto je najgore, cak i da dobijemo Philadelphia-u sa 4:0, ja cu i dalje znati da mi nemamo nikakve sanse da uradimo bilo sta. E, to je najveca tuga kod svega ovoga...

koliko su oni god dobro odigrali dobro u sezoni bez rosea ali play off je play off nema tu druge price ...

Comment

Ono sto je najgore, cak i da dobijemo Philadelphia-u sa 4:0, ja cu i dalje znati da mi nemamo nikakve sanse da uradimo bilo sta. E, to je najveca tuga kod svega ovoga...
      Odoh da postujem u dusevnoj banji
      http://i1180.photobucket.com/albums/...g?t=1298387143

Comment

On je brz, on je mocan, on je pobednik, on je MVP. I ponovo ce sve to biti.
        Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

Mnogo mu trpe kolena, niko tako sem Nadala ne opterecuje kolena, mozda debeli Ronaldo nekada, morala je prevencija da se odradi mnogo ranije, mislim da mozda je imao malo vise kilograma nego sto treba, ko zna. On je usao u ligu sa ovakvom konstitucijom a dosta je mlad za nju.

Comment

Title-contending seasons are rare, and who knows how many of those we’ve lost today. That's the big-picture kick in the sack.

Poenta svega

Ko zna na sta ce liciti kad se vrati. Rekoh vec, decko koji je u 23 godine doziveo svoj prime, a samo Bog zna gde mu je granica bila. Sramota, verovatno najveci i najneiskvareniji covek u sportu trenutno, cime li je zasluzio ovo bas me zanima... Kad je nama ovako tesko, zamislite kako je njemu dok lezi u bolnici znajuci da je verovatno zavrsio svoju vrhunsku karijeru. Kad kazem vrhunsku, mislim da vise nikada nece moci da igra na MVP nivou.
            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Kad kazem vrhunsku, mislim da vise nikada nece moci da igra na MVP nivou.
              Ajde neko neko pojasni, sta je taj torn ACL i koliko je ozbiljna povreda (mislim dugorocno... kapiram da je zajebano ali nije mi jasno bas da mu zavrsi karijeru...)

Comment

Verovatno si cuo kada neko pokida prednje ukrstene ligamente kolena.

Comment

Moji Pacersi počinju za 5 minuta.Idemo!!!

Comment

Originally posted by 3 sekunde u reketu View Post
                    Verovatno si cuo kada neko pokida prednje ukrstene ligamente kolena.
                    Cuo jesam mnogo puta, ali da budem iskren pojma nemam o anatomiji, a o sportskim povredama veoma malo znam..

Comment

Originally posted by Popaj View Post
                      Ajde neko neko pojasni, sta je taj torn ACL i koliko je ozbiljna povreda (mislim dugorocno... kapiram da je zajebano ali nije mi jasno bas da mu zavrsi karijeru...)
                      ACL ti je jedan od ligamenata koji drzi koleno. Postoje dva glavna snopa ligamenata, na engleskom ACL (spoljni ili narodski ukrsteni) i MCL (unutrasnji). Problem sa ligamentima je sto ti prakticno ne mogu zarasti do kraja ako ih pokidas, imaju mnogo manju sposobnost obnavljanja nego recimo koza ili slicna tkiva. Verovatno ce ici na operaciju da probaju vestacki da ih opet povezu ali nije to isto. Ova povreda se cesto vraca, obicno posle drugog puta se sportisti ni ne vracaju u pun proces i profesionalni sport.
                      Vise nikada koleno ne moze da trpi napore kao do tada, a kod DRa ce to biti bas veliki problem jer je on svojim stilom igre jako opterecivao kolena (uopste sve zglobove, pogotovo na nogama). Ne mozete poverovati kolika je ovo steta, za koga god da navijate.

Comment

2011-12-20 Bulls Derrick Rose re-signed to a 5-year, $94M contract extension

Samo mali podsetnik... Zasto smo sjebani in the long run, samo na ovo dodajte Booz-ov i Jo-ov ugovor.
                        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

kakav glup prvi post. jbg... steta za coveka.

tacno se videlo koliko mu je znacilo danas da ostavi trag na tekmi,
                          koliko je kidao... i ono kad su ga zumirali na klupi, kako se nervira
                          za one dve izgubljene lopte u napadu... steta... steta... steta...

inace, anatomija ljudskog tela je sasvim jasna, za nekog poput d-rosea
                          ovo otprilike znaci kraj onoga sto je do sad bio... jer nema sanse da mu
                          se vrati onakva motorika pokreta, pogotovo oni crossoveri i brzi driblinzi...

neko je spomenuo nadala... ja bi rekao da je rose imao znatno vece
                          opterecenje na kolenima, upravo zbog toga sto je kosarka takav sport
                          kakav jeste, i sto on igra na takovoj poziciji kakvoj igra.

steta...
                          It is not the violence that sets a man apart.
                          It's the distance he's prepared to go.

Comment

Samo mali podsetnik... Zasto smo sjebani in the long run, samo na ovo dodajte Booz-ov i Jo-ov ugovor.
                            Brate, jeste da je to veoma teska povreda, ali nije covek zavrsio karijeru, tek mu je 23. Koliko je samo igraca imalo teske povrede pa su se uspesno vratili. Verujem da ti je trenutno veoma tesko, ali moras da razmisljas pozitivnije..
                            sigpic

Comment

Originally posted by colke995 View Post
                              Brate, jeste da je to veoma teska povreda, ali nije covek zavrsio karijeru, tek mu je 23. Koliko je samo igraca imalo teske povrede pa su se uspesno vratili. Verujem da ti je trenutno veoma tesko, ali moras da razmisljas pozitivnije..
                              Posle toga se niko isti vratio nije. To je najteza moguca, bolje da je slomio nogu.

Comment

Originally posted by colke995 View Post
                                Nikad on nece biti kao sto je bio. Naravno nece postati los igrac samo ce biti dobar ali ne vredan tih para.

Edit:
                                fuck you guys for making a shitty season and hurting derrick rose
                                Lik na NBA FB profilu. Bas vala.

Comment

Working...
                                X