Ima li sta interesantno veceras? Ja ne videh nista osim Orlando - Atlanta sto ide na SK-u, a i to me iskreno bas ne privlaci.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Week 16 (9.April - 15.April)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostMora se gledati ispred, ono sto je on radio tada je bilo nezamislivo za bilo kojeg igraca. Ovo sto radi LeBron jeste nemoguce za danasnje igrace mislim na statistiku ali nije toliko daleko, Wada i Kobi su imali sezone statisticki vrh Kobi manje vise ali Wada je imao dve bolesne iz tog ugla Durent je tu. Nije to ni blizu toliko daleko kao sto je bilo kada je O igrao, niko mu nije bio ni do kolena. Nije uzimao jer je Boston bio to sto jeste i jer je imao to sto je imao opet je nekako uzeo dve cini mi se. I to sto je uzeo to je bilo uz pomoc Karima, sami su igrali."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Originally posted by T-Mac View PostIma li sta interesantno veceras? Ja ne videh nista osim Orlando - Atlanta sto ide na SK-u, a i to me iskreno bas ne privlaci.
@Ernesto znam ali su igrali po 80 utakmica po sezoni. (sta ti mene pitas da l' znam)
Comment
-
Vec sam rekao da Rondo nije bolji od Williams-a, Rose-a i Paul-a, ali kao sto si napomenuo, jedan igra u ocajnoj ekipi, drugi je povredjen pola sezone, pa onda mislim da je rang za MVP-a realan u ovom trenutku. Sto se Pierce-a tice, takav igrac i sa 40 godina moze biti veoma koistan u ekipi. Sto se njegovog procenta suta tice, tu igraju ulogu i brojne povrede u ekipi, tako da veci teret pada na njegova ledja. Ove sezone, po meni, igra odlicno za njegove godine..sigpic
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostNe mogu ja Atlantu da gledam, to je kao kad LeBron ili Partizan gube puno i nemaju sanse da dobiju i onda nema svrhe gledati. Tako je sa Atlantom od pocetka.
@Ernesto znam ali su igrali po 80 utakmica po sezoni. (sta ti mene pitas da l' znam)
Igras 80 utakmica protiv 7 ekipa, 2 ekipe su contender-i, a 6 skup najgorih scumbag-ova gorih od danasnjih Bobovih macaka koje sluze za tovarenje. I kako onda da nemas tako bolesnu statistiku."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Originally posted by colke995 View PostVec sam rekao da Rondo nije bolji od Williams-a, Rose-a i Paul-a, ali kao sto si napomenuo, jedan igra u ocajnoj ekipi, drugi je povredjen pola sezone, pa onda mislim da je rang za MVP-a realan u ovom trenutku. Sto se Pierce-a tice, takav igrac i sa 40 godina moze biti veoma koistan u ekipi. Sto se njegovog procenta suta tice, tu igraju ulogu i brojne povrede u ekipi, tako da veci teret pada na njegova ledja. Ove sezone, po meni, igra odlicno za njegove godine..
mesec mart i mesec februar, covek je fenomenalan.
@Ernesto Niko je nije imao. Covek je bio plej sa 2 metra, tada...
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostJa bih te molio da prestanes da pises gluposti.
Boston je ekipa koja ne može da trpi radi nečijeg ispucavanja.On je i dalje veoma dobar igrač, ali kada prodire.Često kad ode na prodor izvuče i faul.Nije neka brzina od igrača, ali kad ode na prodor on nađe način da ugura tu loptu.Nije on Kyle Korver pa da ima ulogu snajperisanja sa 8-9 metara, a Pirs upravo ka tome i teži.Last edited by MarkedOne8; 13-04-12, 20:48.,,MO8, nemoj da se salis sa zivotom, zna se raspored: basket, F1, Nole, pa sve ostalo... Dakle No1e>skola... Na izvrsavanje!"
"Cekamo sutra da se ozvanici Kimster i mogla bi da krene lagana dominacija plus kada bi i Ross dosao....ludilo :)
I eto nama novog paketa u Ferari: Allison + Raikkonen + Slade + MarkedOne8 :D mozda jedino da je zvucniji transfer Bejla od ovog naseg novog :biggrin:"
sigpic
Comment
-
Originally posted by MarkedOne8 View PostPa sad nisam dirao Džejmsa, šta je sad problem?'Aj nemoj da smaraš više sa tim ufuravanjem i mudrovanjem kao da si neki Gandalf.
Boston je ekipa koja ne može da trpi radi nečijeg ispucavanja.On je i dalje veoma dobar igrač, ali kada prodire.Često kad ode na prodor izvuče i faul.Nije neka brzina od igrača, ali kad ode na prodor on nađe način da ugura tu loptu.Nije on Kyle Korver pa da ima ulogu snajperisanja sa 8-9 metara, a Pirs upravo ka tome i teži.
@ Ernesto http://www.basketball-reference.com/...per_game::none
Gledaj mu prvih 6 sezonaLast edited by LBJmvpFORlife; 13-04-12, 21:09.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View Postsigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by FresHMaN91 View PostTriple-double prosek vec u drugoj sezoni... Covek je bio nenadjebiv.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostJos u 4 sezone je na samoj ivici tripl dabl proseka a i nije to neki obican tripl dabl to je 30 10 10 tripl dabl u proseku! Kakva masina covece, nevidjeno, verovatno najjaci statisticki igrac ikada u bilo kom sportu.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostJos u 4 sezone je na samoj ivici tripl dabl proseka a i nije to neki obican tripl dabl to je 30 10 10 tripl dabl u proseku! Kakva masina covece, nevidjeno, verovatno najjaci statisticki igrac ikada u bilo kom sportu.
Imam osecaj da pola mojih komentara od kada sam dosao na forum imaju sadrzaj gde branim Wilta.
50 ppg, 25 rpg.
Comment
Comment