Ne znam koliko moze da im skine po brdskom TT Da je na ravno pa da zavrti kako zna i ume. Ostaje nam da cekamo i vidimo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Biciklizam
Collapse
X
-
Ajde Tome pokusajOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Dumulan ce na kraju izgubiti trku za nekih pola minuta, zato sto je sisica.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ma na koju foru Thomas drzi sve zivoOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Thomas odjednom vanzemaljac, njemu su dali vecu dozu ove godine.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Nije poenta u Djiru, nego u dopingu.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Gledam iako sam mislio da ću odustati ali jednostavno ne mogu, i sve fino, Nairin najbolji uspon na Touru u poslednje tri godine računajući i ovu, Martin radi za sebe baš momački, i u grupi žute majice se moglo dosta toga vidjeti, i onda Thomas pokida živce u zadnja tri kilometra. Ja se baš sad pitam kako isprati svaki napad i još im nabije plusa na kraju. Klasična Froom priča iz prethodnih godina.
Comment
-
Originally posted by BogdanB View PostOgi rekao jednu zanimljivu stvar.
Vozaci Skaja, kada otpadnu, oni se vrate posle. Ostali kada otpadnu, nema vracanja.
Ovi sto su pre bili u Skaju, a sada nisu, nema da se vrate kada otpadnu
Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Brutalnih 2 ipo sata danas! Da se Tom i Primož u petak/subotu "potuku" za to drugo mesto (fuck Froome) pa će im nekad, nadam se, majka Justicija dodeliti zasluženi trofej pobednika!
Ovaj Bernal danas vuče salbutamolce jako i do samog kraja .. madre mia, kakvi drogoši.
Comment
-
Originally posted by BogdanB View PostOgi rekao jednu zanimljivu stvar.
Vozaci Skaja, kada otpadnu, oni se vrate posle. Ostali kada otpadnu, nema vracanja.
Ovi sto su pre bili u Skaju, a sada nisu, nema da se vrate kada otpadnu
Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć TapatokaNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
Comment