.. ja prvi čekam Naira godinama, ali od njega ni 'leba, ni igara, ni paelje! Rogla uzima ovaj Giro, nema nijedan razlog da ne uzme, posebno posle "ovakvog" početka .. bivši prvak sveta u TT-u, a u brdima je totalno konkurentan (više nego) tako da .. do the math ..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Biciklizam
Collapse
X
-
Nibali je past his prime, ali ga ja nikad ne otpisujem. Jedan od najkompletnijih vozaca koje sam gledao i nikad se ne zna dje moze da napravi razliku... ubice ih nedje na spustu kad se svim ostalima budu tresle gace Tj ako i dalje ima noge i formu da bude konkurentan u trecoj nedelji. Roglic i Yates su veliki favoriti i jedino Nibali od ovih ostalih moze da ih iznenadi. Ovi ostali su svi boranija za njih...
Comment
-
Yates je bas podbacio na hronometru, i to ponajvise na usponima, a ne na ravnom. Roglica moze da zajebe jedino ako je rano pikovao, tj tempirao formu za prvu nedelju. Mada raspored mu odgovara, moze da se oporavi do petka, pa onda opet da puca svom snagom po planincinama.
Zeljno ocekujem planinske etape.
Comment
-
Ajde Nibali probaj vise
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Od ove etape smo dobili jedno veliko nista.
Svaka cast Landi!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Nibali menja Rogliča, je l moguće sta gledam ovo
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Bravo Carapaz, samo gazi.
Comment
-
Al kako je los Simon Yates, koji mu qrac nije mi jasno. Ko neki prosecan brdas, a ne glavni vozac svog tima. Malo se danas oporavio ali nist spec.
Da li moze Carapaz da pomuti racune Roglicu i Nibaliju do kraja Gira ? Sada je u roze majici, plus bi trebalo da ima bolji tim od obojice.
Comment
-
Mora jos da gazi, jer je tanak na hronometru. Jos uvek je Roglic prvi favorit.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Verujem da Roglic i dalje moze ovo da prestigne na hronometru, ali je u sve vecim problemima. Movistar je prejak sa Landom i Carapazom, bice mnogo tesko Nibaliju, bas dobro deluje Carapaz, svaka cast.
Comment
-
Kakva su dva glupandera Roglic i Nibali.. Onako dozvoliti jakom brdasu da ode u bijeg Jbg, previse su bili zauzeti ziheraskom voznjom i trash talkom.. samo vas dvojica cuvajte jedan drugoga a ovamo ce jebeni Carapaz da osvoji Giro
Jedino sto moze da ga poremeti je ako prokuva u petak ili subotu, ali za sad djeluje ok.
Comment
-
Kakva sramna etapa, obrukali su se svi svojom kukavičkom vožnjom, počevši od Nibalija.
Pravićemo Contadora od blata.
Comment
Comment