Šteta što je imao stomačnih problema na početku trke, veliki šampion
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Biciklizam
Collapse
X
-
Viruss je znak da je odavno trebao u penziju,ii to je znak nekih godina u koje je dosao,da je 5 godina mladji ne bi ga imao ili bi mnogo manje uticalo
Bas sto kaze madrid konstantnosti nema samim tim rezultata iako bi danas mozda i otresao Fruma da je uspon bio 500m duzi Frum je stao na 100m pred cilj ali valjda je izracunao na taj njihov bicikl da ce izdrzati tacno do cilja u tom brutalnom tempu,ali sta vredi kad Alberto vec za 2 dana moze novi virus da pokupi
Nibali nema formu da se nosi sa Frumom dakle ostaje samo neka epska etapa gde bi izlolovali Fruma negde daleko od cilja i uzeli mu nekoliko minuta,ali ovo je Sky nije Katushaa kao 2012 kad je Purito bio najaci ali je izgubio 3 minuta na bez veze etapi od Contadora
Frum je vec pobednik osim u nesrecnom slucaju po njegaLast edited by Srkisa; 26-08-17, 17:22.
Comment
-
Već krenula borba za drugo i treće mesto, kao i na TdF-u ... bruka
ovaj će tek da ih otrese na hronometru koji mu baš leži, 40+ km.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Bukvalno BogdanB kao da covek etapu u zivotu nije dobio i sad svaku solidnu voznju mu velicaju,tako mu smanjuju velicinu,koju je on sam sebi vec smanjio
Jedino stoo pravii trkee zanimljivijim ali je postaoo vec kao neki animator,kao Alonso u F1,sve osim borbe za 1 u generalnom je lose za ovakvog sampiona,a on vise to ne moze,i zato mi zao sto se nije vec penzionisao
Comment
-
Srkisa, oba tvoja posta su klasicno lupanje gluposti.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Nisam Sta je bilo ?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Javi kada ima repriza, moram to da pogledam.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Frum ako je cist, za dve godine moze postati najbolji u istoriji.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment