I Dan Martin je otpao, steta
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Biciklizam
Collapse
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Kao i za Kintanu, uzasan je Nairo.Prosle godine je razvalio na Vuelti, brutalna voznja, a ove godine kolaps.
Za Urana nemam reci, covek je toliko jak, najjaci na trci, a vozi toliko pasivno, jadno i bedno da je to neverovatno.
Kontador je danas ponovo objasnio neke stvari, covek je sinonim za biciklizam.
Roglic, kapa dole.Bio je ski skakac, od pre nekoliko godina je biciklista i vec pravi haos sto znaci da je ekstremno talentovan i svaka mu cast.Za nekoliko godina ocekujem od njega i borbu u generalnom plasmanu.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ma ocajan tur za mnoge. Kako mi je danas bilo zao Arua Froom ima pomocnike da ga vuku tokom cele etapa na ovako teskim/dugim usponima, dok ovaj sam celo vreme skoro. Tj kad je najbitnije sve mora sam. Mrtva Astana
Steta sto Contador nije ranije krenuo u beg, mozda bi mu bilo lakse da odrzi prednost i nebi se toliko umorio loveci onu grupu ispred njega.
Comment
-
Videcemo sutra Urana da li je jak. Da moze, verujem da bi napao. Sutra mora to da uradi. Frum nije bas u sjajnoj formi u kakvoj smo navikli da bude.
Landa je prejak,kako se danas lako vracao kod vozaca koji napadaju, ono je bilo smešno.
Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć TapatokaLast edited by BogdanB; 20-07-17, 00:59.
Comment
-
Ma jak je Uran kao zemlja i plus je jedini konkurent Frumu na hronometru, mozda ce i osvojiti Kolumbijac turOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Onda da se nadamo danas da Frum ima lose noge
Neka osvoji Frum zutu maju, ali zelim da vidim borbu,da bude neisvesno, a to se prethodnih godina nije desavalo.
Ogi je rekao juce, njemu deluje da Frum osciluje sa formom, a da je Uran dize kako treba i ne bi bio nimalo iznenadjen da Uran pobedi
Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Comment
Comment