Frum dobio 20 minuta. Ovo pokazuje da u biciklizmu uvek mogu da se dese nepredvidjene stvari.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Biciklizam
Collapse
X
-
Originally posted by madrid View PostFrum dobio 20 minuta. Ovo pokazuje da u biciklizmu uvek mogu da se dese nepredvidjene stvari.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Miletić View PostTo je tacno nazalost, uvek na Turu budu na vrhuncu forme...
Послато са LG-D838 уз помоћ ТапатокаOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Tako deluje, ali trka se moze izgubiti na ravnim etapama i spustovim.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Miletić View PostMoze naravno, prevuse je to kilometara i ima mnogo faktora koji mogu da iznenade ali govorim pod pretpostavkom da nema padova, kvarova i ostalih stvari
Послато са LG-D838 уз помоћ ТапатокаOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Valverde u nikad boljoj formi.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Bice svakako od velike koristi Kintani na turu.Kontador takodje za sada dosta dobro izgleda, a tek ce da podize svoju formu za tur.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
ValverdeOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
GVA je doktor.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment