Povukao se Endi Slek...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Biciklizam
Collapse
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
E moj Andy. Tako mlad a več se povukao. Obečao je puno a na kraju puno manje od velikih očekivanja.
Sječam se kad je vrlo mlad kao zvijezda zablistao na Giru, kasije osvojio Tour (poslije diskvalifikacije Contadora), a onda.......nestao u ništa.
Comment
-
Povrede su ucinile svoje.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Alberto Contador @albertocontador · 6h 6 hours ago
I want to send my best wishes in the new life to a superclass with I've lived my bigest sports challenges#AndySchleck
Kakva je to bila borba na Tourmalet-u!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
I dalje postoji mogucnost da Nibali ucestvuje na Giro-u!
Dodji,dodji,izadji na crtu..!!!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Odrzava se forma..Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Izasla je Ruta I za Tur Sledece godine.Na prvi pogled trasa izgleda teze od prethodnih godina sto ce uciniti Albertov poduhvat da ostvari trijumf I na Giru I na Turu jos tezim.Ponovo ce biti kocke gde bi Alberto trebalo da se pazi da ne izgubi previse vremena,zanima me oce li Sagan stititi na kocki Alberta ili ce ici na pobedu na etapi,onda timski hronometar dug cak 28km na 9toj etapi bi mogao doneti razlike kao I usponu na Plato de Bil,Pra Lup I legendarni Alp du Ez.Zaboravio sam da napomenem da nas u prvoj nedelji osim pocetnog hronometra I kocke ocekuju sa zavrsetkom na kratkim I strmim usponima Huy I Mur de Bretagne kao I nekoliko vetrovitih etapa pored Atlantika.Nije jos ni pocelo,a vec mi je zanimljivo jedva cekam Leto 2015
Comment
-
Contador je dobio nagradu za najboljeg biciklistu u 2014toj godini!U borbi za tu nagradu pobedio je Italijana Vincenza Nibalia.
1. Alberto Contador, 66 pts
2. Vincenzo Nibali, 58 pts
3. Alejandro Valverde, 38 pts
4. Nairo Quintana, 33 pts
5. Michal Kwiatkowski, 30 pts
Ovo je Contadoru cetvrti put da dobija ovu nagradu posle 2007,2008 i 2009te godine.
Chris Froome mozda propusti Tour de France sledece godine,mozda ce izabrati Giro i Vueltu.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Vidim na tviteru da se Contador ozbiljno priprema za narednu sezonu.
Nibali ne vozi Giro,brani Tur.Frumovo ucesce na Turu jos uvek je pod znakom pitanja...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Tinkoff Saxo nabacio neku odvratnu zelenu boju...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Srecan rodjendan legendi!!
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Comment
Comment