Tema za Vueltu?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Biciklizam
Collapse
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Originally posted by Srkisa View PostMare,mislim da ovogodisnja Vuelta zasluzuje temuOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Sto se mene tice slobodno,vidi sa ostalima ako neko nije spremao nesto...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Basso u Tinkoff Saxo-u,pridruzio se Saganu!Imace Contador veoma jak tim iza sebe:Sagan,Basso,Majka,Kreuziger,Roche...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
I Kiserlovski u Tinkoff Saxo-u!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Contador je najavio da ce voziti Giro sledece godine!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Kakav Nibali,nije ni blizu Quintani,Contadoru i Frumu....Verovatno ce voziti Alberto Giro i Tour.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Odlicna vest,napokon ce Alberto voziti Giro svi znamo kako je bilo prosli put,ne bi se bunio da se to ponovi,no bice jaka konkurencija Nibali ako bude vozio Alberto ce morati da bude u top formi da bi ga pobedio,ali sumnjam da ce biti jer ce posle toga uslediti najvazniji cilj sezone Tour
Comment
-
Ide Contador po GT trke,to je sada jasno!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment