..nema veze, ionako će da glasa četvoro ipo ljudi .. nažalos' !
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Biciklizam
Collapse
X
-
Kakav kraj 1. etape .. prvo se skrši zadnji deo peletona, a onda na 5km do kraja, momče iz Kaćuše lansirao Froome-a na poljanče!
Ne lezi vraže, na 3,5km do cilja, Nairu pukne guma i tu izgubi dosta vremena, dakle, sve maler za malerom za GC ekipu pred čuvenih poslednjih 3 kilometra.
Epilog, Froome, Pozzovivo, Porte kasne 51sec, a Quintana 1'15" ..
Comment
-
Sagan jes' veliki kralj, ali dosta prinčeva danas opet u maleru za etapnu pobedu, Kittel, Gaviria, Demare (ponovo) .. Astana dosta oslabljena u nastavku, LL Sanchez doživeo težak pad i odustao, verovatno slomljeno rame.Sutra TTT po Šoleu, 35.5 km, biće cimanja u plasmanu.
Moj utisak dana je Sylvain Chavanel, čovek i posle 18 godina na Turu, ceo dan u begu..
Comment
-
Znaci Kintana ga je vec ugasio.
Kako je prosao Nibali ?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Kad se vozi kocka i brdske etape ?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Danas će biti igranka, Rube ...Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
Comment