Mislim da je prenos na Eurosportu u 13:00.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Biciklizam
Collapse
X
-
Kako je prosao hronometar ?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Bravo Yates, pravo osvezenje!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Imao je on dosta dobar hronometar danas.
A zato ljiga Aru malo vozi u zavjetrini, malo ga slepaju i na kraju ima najbolji hronometar karijere... cak i sa tih 20 sekundi kazne. Ja njega ne znam kao vrsnog hronometrasa, ali eto izgleda neki novi momenti... jebao mu pas mater. No valjda i sto je Italiijan pa oce njegovi zabari malo i da mu progledaju kroz prste.
Comment
-
Sta li cekaju Dumulan i Frum nije mi jasno, pa pokusajte makar u pm..Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
E pa da ste ranije napali...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ovo je trka, vatromet!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Kakav god da je Frum, naklon do poda za ovo danas!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment