Originally posted by MareLFC
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Biciklizam
Collapse
X
-
Moj naklon ide sportskom direktoru SKY-a, onom sa titulom Sir!
Kakav tim imaju, razbijaju.. vuku glavnog salbutamolca koliko treba, a kad on ode u napad, ostave po vozača sa Yates-om i sa Pozzovivom da se vuku iza njih i da ih smaraju! Da je moglo, krenuo bi jedan i sa Tom-om ali ipak umače čovek (sa kilavom ekipom) za sada..
Comment
-
-
-
Doping ili ne, ovom voznjom je kupio moje simpatije, kakvo srce!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Radulov47 View PostMoze ukratko sta se desilo, sad sam dosao u stan ?
Ovako nesto su uradili samo Andy Schleck na turu 2011te i Contador na Vuelti 2012te.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Bravo legendiii,posle ovog napada i treba Giro da osvoji(nece mi biti zao kao sto sam mislio pre ovoga)iako mi je Alberto omiljen vozac,Frum zasluzuje da bude jednako dobar kao on,ako vec nije
Ovo je biciklizam i borba,ovo samo najveci mogu
Definitivno je Sky prethodnih godina bio toliko dobar sa Frum nije mogao da pokaze kakva je vozacinaLast edited by Srkisa; 26-05-18, 03:55.
Comment
-
Bravo za Fruma.
Ova titula takodje ima jednu veliku mrlju.Pronasli su mu doping na Vuelti i dok traje proces oko toga, on jednostavno ne sme voziti bilo koju trku, a pogotovo ne GT trku, ali Britanski lobi je cudo.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Frumu zabranjeno ucesce na turuOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Jos nije resen doping sa Vuelta, pa Tur ne dozvoljava ucesce zbog svog ugleda.
Naravno, Sky se vec zalio, videcemo.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment