Asmaticar danas povecao zaostatak, tako da je sad 55 sekundi iza Dumoulin-a.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Biciklizam
Collapse
X
-
Nisam danas ispratio etapu, vidim da se nije desilo nista bitno. Sjutra moram ustati na vrijeme da pogledam zadnjih sat-dva.. trebalo bi sjutra da padne prvo "sortiranje". Nemam favorita na ovom Giro-u, nego samo navijam protiv Froome-a naravno i eto da vidim koliko je Rohan Dennis napredovao. Ovi ostali me manje-vise ne zanimaju. Prvi Giro koji pratim, onako bez nekog veceg interesovanja.
Comment
-
Frum vec ostao samOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Bravo Yates, smekeru!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Uzima ovo Dumulan, postao je pravi full paket.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Frum izgleda dosao na Giro da trenira za TurOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Frum doktorirao voznju na obrtaje.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostSta mislite, da li je Dumoulin i dalje favorit za titulu s obzirom da je vec preko dva minuta u zaostatku? Evo vidjecemo danas sta ce biti na hronometru. Mesecini da ce se, sve i da izgubi prednost danas, Yates vratiti u rozo u Alpima.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment