I ode Jankela u London.....dobro bi bilo da je stigao do SF ili F ali s druge strane bolje je da ide ranije u London i da iduce godine brani manje bodova u Parizu...u Londonu mislim da ne moze dobiti nikoga, mozda Berdiha ali bice tesko......Janovic je bio odlican i pitam se gdje je decko bio do sada i kad je sve do sada pobjedio moze i Simona sutra
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP - Janko Tipsarevic
Collapse
X
-
Janko Tipsarevic 's tennisography by Tennis Channel
I had no toys, I just had only balls
Lepa priča o Janku i odrastanju cele te generacije. Prvi put vidim njegovu mamu, baš lepa žena.Last edited by miloolja; 29-12-12, 20:09.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Janko Tipsarevic OfficialNa zalost moram da vas obavestim da necu moci da igram na predstojecem Davis Kupu zbog povrede stopala koju sam zadobio na Australian Openu. Ovo mi je jedna od najtezih odluka u karijeri,na koju sam bio prinudjen
Vec 14 godina igram za svoju zemlju,i nijedna nije prosla da nisam bio deo tima
Mnogo, mnogo,mnogo mi je zao...razocaran sam jer sam emotivno vezan za ovo takmicenje i osvajanje Davis Cup trofeja smatram jednim od najvecih uspeha u karijeri
Imamo fantastican tim i nadajmo se pobedi protiv Belgije.
Comment
Comment