Sad ga lomi Janko, kad je najteže ti budi najjači. Očekujem polufinale domaćih igrača
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP - Janko Tipsarevic
Collapse
X
-
Jankela sutra po pobedu,ne smes to ispustiti
Zao mi Viktora ali posle Noleta uvek navijam za JankasigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Janko Tipsarevic @TipsarevicJanko
Played with @DjokerNole today…Not really the best choice if I want to gain #confidence before the last Masters of the year..sigh..
Comment
-
Izgleda da je Nole dobro istrenirao Janka na treningu...dobro je igrao i zasluzeno pobjedio i ostao smiren na kraju 3 seta a ja sam mislila da ce u svom stilu dopustiti Monaku da vrati brejk ali sve se dobro zavrsilo....E sad da li ce i on kalkulisati i cuvati se za London ili ce gledati da ostvari sto bolji rezultat u Parizu, vidjecemo sutra ...sretno Janko iiiiddddeeemmmmooooo
Comment
-
Bolje da se ne cuva za London,taj cilj je ostvario,neka ovde da sve od sebe,uh kako bi bilo dobro da osvoji Pariz.
Ajde JankosigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
Comment