Announcement

Collapse
No announcement yet.

Academy Awards - Oscars

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nasli su u kom terminu da ga pustaju.

Merion je bila odlicna stavise jaci utisak je ostavila na mene nego Adamsova, definitivno je Felisiti uljez u toj grupi.

Slejvara, Selma ce da osvoji Oskara za najbolju pesmu.Mozda i za jos neku sporednu kategoriju.Inherent Vice gledaj kada si u punoj snagi, ima previse zapleta i cim ti malo padne koncentracija pogubices se.Ja nisam imao problema zato sto sam gledao odmoran, pazljivo biraj trenutak kada ces da odlucis da gledas.Od pocetka sam se uvukao u atmosferu sedamdesetih i uzivao sam do kraja.Cak i Dzos Brolin kojeg uopste ne gotivim je ovde imao dobru rolu.

Comment

• Originally posted by Ricma View Post
      Nasli su u kom terminu da ga pustaju.
      Kiks, slazem se. Sigurno je Karl zaboravio da izlazis sutra uvece i da te nece biti celo vece.

Trebao je i dodelu da pomeri za neki dan .
      sigpic

Comment

• Jebes izlazak, uvek mi ide na zivce kada najbolje stvari ostave posle ponoci.Selim se za Kanadu, to je resenje svih mojih problema.

Razmisljao sam ja jos pre par dana da prespavam dodelu, cim se probudim da skinem sa kick-ass-a i preskocim delove koji me ne interesuju.

Mada svaki put u poslednjih pola godine kada sam radio nesto slicno za bilo koji sport, na neki nacin sam saznao ko je pobedio.Odem na fb i prva stvar koja mi iskoci je rezultat.
        Last edited by Ricma; 21-02-15, 21:30.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
          Sutra 10 min posle ponoći na RTS 1, pre prenosa dodele Oskara, prikazaće se Levijatan, ruski kandidat za najbolji strani film. Već sam vam ga ranije preporučila

super, taman da ga pogledam, a preko dana cu Idu...o njoj niko nije pisao nista na forumu, a glavni je favorit

Inace odustao sam od Selme, American snipera i Imitationa, ne gleda mi se film kad nema jos uvek dobar snimak Nakon dugo godina mi se desava da nisam pogledao sve nominovane pre dodele
          sigpic

Comment

• Originally posted by Erik Dekard
            Uf. Samo da zahvalim Vujosevicu sto me je citao danas i odlucio da mi ne sjebe vikend totalno.

Ortak si.
            Ne brini se, vratice se to u (ne)ravnotezu.U ponedeljak sa bajle ces se osecati da ti je vikend sjeban totalno i zaboravices na sve dobre stvari koje su ti se desile ovog vikenda.

Spoiler

Comment

• Originally posted by Ricma View Post
              Slejvara, Selma ce da osvoji Oskara za najbolju pesmu.Mozda i za jos neku sporednu kategoriju.Inherent Vice gledaj kada si u punoj snagi, ima previse zapleta i cim ti malo padne koncentracija pogubices se.Ja nisam imao problema zato sto sam gledao odmoran, pazljivo biraj trenutak kada ces da odlucis da gledas.Od pocetka sam se uvukao u atmosferu sedamdesetih i uzivao sam do kraja.Cak i Dzos Brolin kojeg uopste ne gotivim je ovde imao dobru rolu.
              Ja cu da se uvucem u sedamdesete lagano Vjezbao sam za tu ulogu poslednjih nekoliko godina

Comment

• Dzej Kej gasi Oskara kao sto je Telera

sigpic

Comment

• Upravo se spremam da ga pogledam.. napokon
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• http://us.cnn.com/2015/02/20/enterta...ard/index.html
                    sigpic

Comment

• predvidjanja za veceras: (moj favorit)

Best Picture - Boyhood (Boyhood)
                      Best Director - Richard Linklater (Alejandro Gonzalez Inarritu)
                      Best Actor - Michael Keaton (Michael Keaton)
                      Best Actress - Julianne Moore (Marion Cotillard)
                      Best Supporting Actor - J.K. Simmons (J.K. Simmons)
                      Best Supporting Actress - Patricia Arquette (Patricia Arquette)

Best Animated Film - Big Hero 6
                      Best Foreign Language Film - Ida
                      sigpic

Comment

• Fenomenalan je! Tako jednostavana i obična priča, u kojoj vas mnogo stvari prosto teraju na razmišljanja, bez drame savremenog sveta, ratova, porodičnih ili prirodnih katastrofa i kataklizmi, bez ubistava, u jednoj običnoj atmosferi muzičke škole ili skromnih enterijera van nje, u već toliko puta ispričanoj priči o odnosu između mentora i učenika... pa i ako kojim slučajem ne volite džez, oduševićete se maestralnim izvođenjem remek dela kao što su Karavan ili Whiplash u kojima sam potpuno uživala sa slušalicama na ušima.

Mnogo mi se dopalo kako je Demijan Čezal sa skromnim budžetom i na par lokacija (a koliko je samo takvih filmova ostavilo bez daha) izvukao maksimum, uspeo da bude nominovan u pet kategorija, a ovo mu je drugi dugometražni film, pita nas šta je uspeh, da li su ambicija i odricanja dovoljni, da li su žrtve vredne krajnjeg cilja... Ali odgovore ne daje... sami ih otkrivamo. Toliko zapravo kompleksan film.

I sve to uz fantastičnu i maestralnu ulogu Dž.K.Simonsa, kome od srca želim noćas da osvoji Oskara.
                        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• E pa da pocnemo polako Red carpet u toku
                          sigpic

Comment

• gde ima prenos ?

Comment

• RTS 1

Comment

• RTS1 dodelu od 2:30...sad prenosi E! dok se svi ne ukrcaju u teatar
                                sigpic

Comment

Working...
                                X