Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kup Radivoja Koraca

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Vule_89 View Post
    A i mediji po necijem nalogu ce pisatti o ovome svake nedelje umesto o bitnijim stvarima,a i verovatno ce pljuvati po sopstvenom narodu,zato nas drugi mrze a i b92 dominira http://www.b92.net/sport/kosarka/ves...&nav_id=685748 Da se ne naljute forumasi koji navijaju za Zvezdu,ovima sa b92 je u cilju da se pljuje Partizan...
    Pobogu, veci deo te net redakcije poznajem, sto licno sto postranicno, svi do jednog su Grobari (BOskovic i Vujcin nisu u net redakciji i nemaju nikakve veze sa tim), licno izabrani od Saranovica koji, ako niste znali, uredjuje Partizanov klupski casopis (bar je uredjivao, mislim da se zove izaberi Partizan). Pritom, mislim da sajt nije pristrasan i pored sastava novinara, sem povremenih izleta. Ovde su samo preneli saopstenje. Kao sto su sada preneli i Partizanovo. Ovakvo pravljenje teorija zavere je veliki problem, i uzrok zasto uopste dolazi do onakvih scena.
    Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Šta se mi pa čudimo, kada nam iz klubova serviraju ovakva saopštenja? Dokle god je tako nema nama pomoći. Nisam ja majke mi, on je
      sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ako nekoga zanima, momak nije isao da krade nikakvu zastavu, vec je jednostavno neki lokalni klinac koji je zalutao na pogresnu tribinu jer su u prethodnoj utakmici protiv Radnickog nasi bili tu ili su ga Grobari sa'vatali i odvukli u kop sto je manje verovatno. Jebi ga, ja mislim da je on najsrecniji sto je bilo uletanja u teren.
        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Pritom, ako je istina da su ga mucili dugo vremena i kacili na sipku, a da policija sve mirno gleda, ocekujem ostavku ministra policije do veceras. Kada bismo bili ozbiljna drzava. Not.
          Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Ali mi nismo ozbiljna drzava, necemo nikada ni biti

Comment

• Ma oni su napravili bezveze zbrku sa kartama, posto su Zvezdini navijaci protiv Vojvodine i Radnickog bili na istoku, posto je zapad tradicionalno rezervisan za djavole. Grobari i protiv Slobode i Mege bili na istoku i nekako je bilo logicno da budu i u finalu tamo, posto je najneizvesniji mec u najavi trebao da bude Zvezda vs RKG, pa ko god da dobije njegov zapad. Medjutim dosta delija kupilo karata za istok, redari nisu hteli sve da puste, ljude mrzelo da ceka i nesrecni mladic zavrsi sa grobarima.
              A ta prica da je on krenuo da pali zastavu je toliko smesna, jer Grobari upalili njegovu majcu i zapalili nasumice i zastavu i hteli su i sal, a on nije dao pa tu krenu da ga maltretiraju, onda ga zandarmerija izvukla.. A "junaci" iz zvezdinog tabora navijaca upali na parket da izbave svog deliju.
              I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying...

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                Ako nekoga zanima, momak nije isao da krade nikakvu zastavu, vec je jednostavno neki lokalni klinac koji je zalutao na pogresnu tribinu jer su u prethodnoj utakmici protiv Radnickog nasi bili tu ili su ga Grobari sa'vatali i odvukli u kop sto je manje verovatno. Jebi ga, ja mislim da je on najsrecniji sto je bilo uletanja u teren.
                Cuj zalutao, pa kao nije mogao da skonta sa kilometar, cuo je sta pevaju,video je zastave transparente ili sta vec mogao se lepo vratiti, aj dobro sad i ja serem, ali mora da je bila neka provokacija ne bi oni skontali za koga on navija.

Comment

• Ma mislim, naravno da nije u redu sve to oko tog klinca, pa makar da je i sa ne znam kakvom namerom otišao tamo... Ali ništa nije valjalo u Jezeru sinoć... ni preddogađaji, prepucavanja i pljuvanja, koja se i danas nastavljaju, ni organizacija, ni policija, ni klubovi, ni KSS... niko opet nije radio svoj posao, niti će, ali valjda smo zato i došli na ove grane. Stalo je njima da se nešto sredi, pa evo da počnemo od košarke, ko do lanjskog snega, sve njih koliko ih je nije briga. Samo da njihove guzice ne odgovaraju... makar ni kobajagi.

EDIT: Čak niko nije ni uhapšen!!! Ni jedan jedini... pu...
                  Last edited by miloolja; 11-02-13, 11:33.
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Jel taj decko dobro?
                    sigpic
                    http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Originally posted by trigger View Post
                      Cuj zalutao, pa kao nije mogao da skonta sa kilometar, cuo je sta pevaju,video je zastave transparente ili sta vec mogao se lepo vratiti, aj dobro sad i ja serem, ali mora da je bila neka provokacija ne bi oni skontali za koga on navija.
                      Decko je nosio Zvezdinu majicu i sal, kako je mogao da se sakrije, a jos manje kako je mogao da krene da krade tu jebenu zastavu tako odeven? Ocigledno ili su ga panduri strpali na ulazu zajedno sa Grobarima ili su ga ovi sa'vatali sa strane ili je jednostavno sam pogresio ulaz ocekujuci da su tu Delije kao i prethodnih veceri. Kad nemas iskustva odlaska na utakmice jebeno je mnogo, posebno ici na derbije.
                      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Decko je nosio Zvezdinu majicu i sal, kako je mogao da se sakrije, a jos manje kako je mogao da krene da krade tu jebenu zastavu tako odeven? Ocigledno ili su ga panduri strpali na ulazu zajedno sa Grobarima ili su ga ovi sa'vatali sa strane ili je jednostavno sam pogresio ulaz ocekujuci da su tu Delije kao i prethodnih veceri. Kad nemas iskustva odlaska na utakmice jebeno je mnogo, posebno ici na derbije.
                        Ne znam, cudno mi je sve oko tog decka. Jel moguce da na ulazu nije provalio da su sve navijaci Partrizana? Prosto ne mogu da verujem da iako nikad nije bio na utakmici moze da ode na tribinu Partizana. Znaci nemoguce, i nemoguce da je sam isao na utakmicu. Ovim ne pokusavam da opravdam bilo cije ponasanje, samo kazem da ta prica da je pogresio tribinu ne pije vodu.
                        sloboda ili ništa

Comment

• Originally posted by chofy88 View Post
                          Ne znam, cudno mi je sve oko tog decka. Jel moguce da na ulazu nije provalio da su sve navijaci Partrizana? Prosto ne mogu da verujem da iako nikad nije bio na utakmici moze da ode na tribinu Partizana. Znaci nemoguce, i nemoguce da je sam isao na utakmicu. Ovim ne pokusavam da opravdam bilo cije ponasanje, samo kazem da ta prica da je pogresio tribinu ne pije vodu.

Evo sad se vidi na snimku da su Grobari dvojicu predali zandarmeriji, znaci nije bio sam.
                          sigpic

Comment

Evo sad se vidi na snimku da su Grobari dvojicu predali zandarmeriji, znaci nije bio sam.
                            Aj iskreno reci, jel stvarno mislis da je moguce pogresiti tribinu?
                            sloboda ili ništa

Comment

• Ne znam brate, samo je cinjenica da nije isao da krade nikakvu zastavu, a kako je zavrsio na toj tribini cemo saznati verovatno ubrzo.
                              sigpic

Comment

• Da li mislite da je ovaj povod toliko bitan? Naravno bitno je kako je klinac, ali da nije bilo ovog ...da li mislite da ne bi bilo nešto slično izazvano nekim drugim povodom?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X