Ovo zaljenje na sudije je jadno. Ljudi su napunili penalima oba nasa pleja koja su morala da igraju odbranu kao k**ac dve cetvrtine kada ni to nije bilo dovoljno svirana su Raduljici dva najsmesnija faula koja sam video da se Partizanu sude a gledajuci Evroligu video sam svasta. Naravno bilo puno gresaka i na stetu Refleksa ali svejedno tu je na egalu nije ostecen Refleks za 13 poena sigurno.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kup Radivoja Koraca
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostNaravno bilo puno gresaka i na stetu Refleksa ali svejedno tu je na egalu nije ostecen Refleks za 13 poena sigurno.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Pa nismo dugo dugo izgubili da bih provocirao i kada izgubimoZajebavam se nemoj da se ljutis, ja i kazem da je bilo gresaka na obe strane, nek je bilo i par vise na nasu vodenicu opet nije to 13 poena, to je moja poenta. A za Refleks moram malo, pa je l ti ne bi da smo se mi (ne daj boze) fuzionisali sa Vizurom npr ;) Refleks je bio sampion jadranske sta oces
Comment
-
Dobro...ja sam razocaran.Mi smo sinoc morali da dobijemo utakmicu!Odbrana je bila odlicna,u par navrata i savrsena,znaci savrsena!Samo da smo imali jednog,samo jednog iskusnog sutera,pobjeda bi bila nasa,Partizan je sinoc samo na iskustvo dobio i to je fakat!Ej,Milutinovic nije poena ubacio,znaci 0 bodova Milutinovic,to je odma hendikep,uzas!Nista da ne ubacimo,kontru da ne realizujemo..Nemoj da nam Katic daje koseve,nemojte to,nemojte da Katic misli da je dobar,on da poentira,on nesto....Tomas i Popovic su morali da pogadjaju,Nedovic je morao bolje,znaci u napadu smo bili isuvise prazni,pih..slabo slabo i slabo,i to je ono sto je nevjerovatno,morali smo da dobijemo sinoc,jer je bila sansa,zbog odlicne odbrane i nasi suteri prije svih,Popovic,Tomas pa i Milutinovic su morali biti na nivou,takodje i od Petra sam ocekivao vise..Lazica.U svakom slucaju,cestitke Partizanu.
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Dobro je prosao, samo su ga upaljacem pogodili. Brat iz Oly-a dobio raketu u glavu pred mec sa Zelenima...sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Nikad beznacajniji derbi a nikad euforicnije derbi , prosto neverovatno , sve u crno-belim bojama , idemooo breSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Devojke iz OK započele i lepo otvorile ovo veče, a sada višnja na torti!
ŠarenacLast edited by miloolja; 10-02-13, 20:00.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment