Oduva Nole malog očekivano, jer je ovaj posle Rubljova u najgoroj formi došao na turnir.
Sutra dajem 35% šanse Noletu za osvajanje titule.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by NI View PostSiner me je iznenadio. Ne samo pobjedom, nego daleko vise igrom. Pogotovo u trecem setu.Pobijedio je Medvedeva na nacin na koji bih ocekivao da mladi Djokovic uradi.
Leave a comment:
-
Siner me je iznenadio. Ne samo pobjedom, nego daleko vise igrom. Pogotovo u trecem setu.Pobijedio je Medvedeva na nacin na koji bih ocekivao da mladi Djokovic uradi.
Leave a comment:
-
Originally posted by Ljubitelj tenisa View PostOvo mi brainstorm-ujemo ali za šampione je jednostavna priča. Uvek ideš na pobedu, pitanje je samo kakve su ti mogućnosti tog dana. Kad su rivalstva u pitanju postoje dve povratne informacije posle medjusobnog meča. Jedna je u slučaju pobede, utičeš mentalno na protivnika. U slučaju poraza vadiš konkretne informacije šta nije bilo dobro. Alkaraz je doživeo 3 teška poraza posle Wimbledona. Od Novaka, od Danila i od Sinnera. On želi revanš. Sa Danilom je to rutinski odradio. Videla se jasno razlika u mentalnom pristupu. Sa Novakom sutra dobija revanš a sa Sinnerom mozda u nedelju. Ovo je vrlo važna završnica sezone za Novaka. Kao prosle godine sa Danilom, slomio ga je u Torinu a onda je Danil imao katastrofalan pocetak sezone. Tome služe porazi u ovakvim rivalstvima. Novak zna da mora da skupo proda kožu sutra, što on kaže, moraju debelo da zarade pobedu.
Zaista na prvom mestu. Ko pobedi sutra izmedju Novaka i Alkaraza taj dobija ozbiljan vetar u ledja za Australiju. Isti boost čeka Danila ako osvoji turnir.
Mnogo, mnogo veći cilj mu je DC a i teži zadatak da ga osvoji jer ne zavisi sve od njega, i sve je podređeno tom cilju.
Leave a comment:
-
Sutra u 21h je mec Novaka i Alkaraza, ako ništa za promjenu za razliku od mnogo prethodnih ATP finalsa i drugih turnira, raspored je isao u Novakovu korist, te što se tiče svježine bi trebalo biti sve na nivou
Leave a comment:
Leave a comment: