Ovo su bila dva uzasno teska poraza Nadala i Federera od Novaka u drugoj polovini sezone. Cincy ne racunam odje, jer je protekao bez neizvjesnosti.. Mada, jos uvijek nedostaje taj jedan slem, kako bi anulirao prednost koju su ta dvojica doktorski ućarili za ove dvije godine. Tek onda se krece u smanjivanje zaostatka koji je bio jos prije dvije godine..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Fantasticna pobeda, izuzetno tezak mentalni mec, u kome je od drugog seta non stop jurio rezultat, a propustene BL samo povecavale pritisak kada je servirao. Nadam se da ce uspeti da se oporavi, dva bas teska meca su iza njega, dok je Hacanov kao plitak potok pregazio dva Top10 igraca.Non-Calendar Year Grand Slam - Stands alone
Holding all 4 Majors titles on 3 different surfaces at once - Stands alone
30 consecutive match wins - Stands alone
3+ consecutive finals in all 4 Majors - Stands alone
Australian Open 3 consecutive titles - Stands alone
Comment
-
Originally posted by Joker View PostNema sanse da se mogu sjetit je li bio drugi ili treci set, mada je to manje bitno. Ne mogu ni da nadjem to na netu, nadam se da ce neko od twiterasa naci sadrzaj.. Kolko sam primijetio, ostala mu noga u mjestu, nije proklizala koliko je predvidio i srucio se naprijed. Naizgled ne strasno, ali to znaju biti gadne povrede. A i docekao se na onaj isti lakat, a ovo je opet bio Federer.. mozda stvarno postoji neka njegova karma, koja prijeti da kazni Novaka za zlocin koji mu cini
A i, ubio me Booog, ona faca Federerova dok je gledao Novaka kako se podize.. dobro ga je rezija zumirala tad, ja sam tacno vidio razocarenje kad se Novak podigao. Eto, strijeljajte me, mislim sve najljepse o tom majstoru, ali je stegao usnice u tom trenu.. prizeljkivao je kraj meca tu.
Comment
-
Nikad mi nije lakse pao Novakov poraz, jos da nije bilo finale u pitanju ne bih se uzbudio ni malo.
Odlican Rus i Novakovo zdravstveno stanje su tome dosta doprineli.
Sad odmor i da se napadne London.
No1, IDEMOOO!!!
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Nije išlo danas, kraj sezone i meč od sinoć, virus i vrhunski protivnik, mnogo toga protiv. Jedina šansa za pobjedu je bila u 5 gemu, pitanje da li bi i tad dobio meč.
Treba se oporaviti za London, a ako Rafaela nema ne treba ni tu forsirati i ići preko granica.
Comment
-
Smesno je to sto se jedan profi teniser koji juri prvo mesto ne ustrucava da prisustvuje raznim veseljima svadbama i ostalim glupostima. Znas da trenutno vladaju virusi, zatvori se u kucu i ne mrdaj.. Jbg idemo dalje..
Comment
-
Originally posted by Fića View PostSmesno je to sto se jedan profi teniser koji juri prvo mesto ne ustrucava da prisustvuje raznim veseljima svadbama i ostalim glupostima. Znas da trenutno vladaju virusi, zatvori se u kucu i ne mrdaj.. Jbg idemo dalje..
Comment
-
Evo sad vidim da Wtf pocinje sledece nedelje, tj ne ove sad nego one tamo Bio sam ubedjen da imaju 2 nedelje pauze.. Da l ce moci Novak da prelezi taj grip i bude zdrav za London?? On bese ne koristi ovu nasu medicinu, lekove i slicno..
Comment
Comment