Neka me zamajava, fali mi

) moram se jos jednom osvrnuti na fantasticnog Noleta , uz obilje svojih profesonalnih i licnih obaveza, svo vreme na razne nacine podrzava Viktora , kolegu sa toura i iz reprezentacije i mozda najvaznije - drugara jos od tinejdzerskih dana, kroz njegove reci u Areni, pisma WADI, drillu ITF, kada je stoicki istrpeo visesatno zadrzavanje na AD testu u vreme kada je dubl igrao, putovanja u Latinsku A., odrzavanja kondicije kroz zajednicke treninge u MC, zalaganja u Gstadtu za Wild Card ,do sada kada vec i sam Viktor svojim igrama moze doprinese svom povratku u profesionalne vode ovog izuzetno zahtevnog sporta. Koliko samo razloga za podrzavanje i pre svega uzivanje u svemu sto nam je priredio i jos ce u svojoj izvanrednoj sportskoj karijeri 
(sa sve Marinom u cetvrtini
)

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment