Miljane ,drago mi je zbog tebe, malo ljudi ima sansu upoznati svoje idole...uzivaj u tome.....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Tako je bre Miljanče legendo!There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
-
Za Miljana
Sent from my GT-I9100 using TapatalkAttached Files
Comment
-
Divno Miljane,ispunio ti se san da upoznas Noleta
Mlad si,ugledaj se na svog idola,budi uporan,vredan,velikog srca kao Nole pa da ti se ispuni i zivotni san koji sigurno imas, da uspes u zivotu,da budes zadovoljan i ispunjen kako u poslu kojim ces se baviti,tako i uopste u svim segmentima koje zivot nosisigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Veliki pozdrav dobri ljudi!
Prvo, hvala ljudini što je smogao snage da odigra za Srbiju i donese dve pobede koje nažalost nisu bile dovoljne. O celoj situaciji se može naširoko, ali moj savet bi bio da sledećih godina(3 ili 4g.) ne nastupa u DC i da se posveti SEBI jer ga neki ljudi ne zaslužuju.
I ove kalendarske godine smo se siti radovali sa Novakovim pobedama. Ostaje žal za GS , ali dolazi sledeća godina i verujem da će biti nalik onoj nezaboravnoj( već sam sa bratom doneo odluku da idemo na finale Rolanda Garros-a i po cenu otkaza ). Jedva čekam 2014g.
Svaka Vam čast na podršci koju ste davali posle US Opena. Novak to sigurno ceni. Kraj sezone je kao iz bajke.
Veliki pozdrav za Miljanče Vranjanče! Jako mi je drago za tebe. Zaslužio si da ti se san ostvari. Ugledaj se na ljudinu. Vidim da si porastao tako da sa tobom nema više šale. I ako ti je majica vel'ka, ima zainteresovanih.
Pozdrav i svim ljudima koji postuju na ovoj fan strani Novaka Đokovića. Kako veteranima, tako i novim snagama.
Svako dobro! I živi bili.
Comment
Comment