Tri pobede u grupi (sve Top10 igraci, odavno nije bilo tih pobeda), preokret protiv Tima, dobijen dosta tezak mec protiv Raonica u dva seta, danas cisto odradjivanje. Ima nekih naznaka napretka, spasavao je dosta gemova gde su protivnici imali BL, nije zakazao nijednom na servisu u zavrsnici setova, dobijena 2 TB protiv Raonica, dosta pozitivan stav na terenu (vidi se zelja i volja). Jos uvek igracki ne deluje dobro, previse jeftinih gresaka, ponekad kasni da se namesti na udarac, ne moze da "siri" teren. Valjda ce te stvari koliko toliko popraviti u narednom mecu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Svi smo propustili "mali" detalj...750-a pobeda u karijeri
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
... ‚‚ Srpski teniser Novak Đoković oborio je još jedan rekod na završnom godišnjem ATP turniru u Londonu, pošto je sa tri pobede u grupnoj fazi takmičenja postao igrač sa najboljim odnosom pobeda i poraza u istoriji tenisa. ... ‚‚
‚‚ Đoković je protiv Davida Gofana ostvario 750. pobedu u karijeri. S obzirom da je do sada izgubio samo 154 duela, Đoković je dobio 82,96 odsto mečeva i pretekao je legendarnog Bjorna Borga, čiji je procenat uspešnosti 82,74 odsto (609-127). ... ‚‚
http://www.kurir.rs/sport/tenis/nema...clanak-2549581Last edited by nikas; 19-11-16, 23:21.
Comment
-
Originally posted by Nesic View Posthttp://www.b92.net/sport/tenis/vesti...nav_id=1200356
Jedino Pilić i ovaj forum pominju Novakovu 6. brzinu. Hmmmm... ☺
Mi-4c
Comment
-
Pa NI zivi u Londonu tako da je on uvek u Londonu.... Ili mozda blizu Londona.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Nisam ni ja siguran ali verujem da je negde na ostrvu, tj Britanskom tlu. Pricao mi je ali sam zaboravio gde. Pitaj ga kada ga vidis.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Necu pitati NI-a , za mene to je privatno pitanje (on naravno moze napisati ako zeli )
Poprilicno je ocigledno da sam milsila na O2 arenu , posto nam je je prosle godine pisao izvestaj sa finalnog i ako se ne varam jos nekog mecaSimilis simili gaudet
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostPa NI zivi u Londonu tako da je on uvek u Londonu.... Ili mozda blizu Londona.
Comment
Comment