Originally posted by AleksaVP
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
-
Originally posted by proudNolee View PostI dalje mi ovaj dan nije potpun, koliko mi je drago zbog Novaka toliko mi je žao zbog Delpa Ne mogu da prežali činjenicu da je ova titula došla upravo protiv njega!
meni nije ni malo žao..Last edited by jagodica; 13-10-13, 19:22.Originally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
-
Definitvno nastavljam tradiciju i ne gledam vise Novakova finala Sva ih je dobio ove sezone. Jedino koje sam gledao je finale AO kao sto sam gledao i preostala dva GS finala. Svaka cast majstore, sad sa uzivanjem da sacekam reprizu, nema nista lepse.
Hvala ti legendo uz tebe se uvek lakse ulazilo u radnu nedelju, nadam se da ce tako ostati jos jedno barem 4 godineIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by jagodica View PostMa daj, ti i Novak preterujete sa tim saosećanjem za Delpa..
meni nije ni malo žao..* Victory makes you happy, failure makes you stronger!
* Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion
Comment
-
Sve ove godine moj tim je uz mene, mnogo sam im zahvalan na svom trudu i ljubavi koju mi pruzaju. Hvala i svima vama #NoleFam sirom sveta koji me pratite i bodrite bez obzira na vremensku zonu. Presrecan sam!
Azijata u Uniqlo opremi primetila sam u više navrata da bodri Novaka pored samog izlaza na teren (tamo odakle su igrači izlazili). Ko je on?
Last edited by miloolja; 13-10-13, 19:44.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Na SK 1 pocinje repriza danasnjeg finala.E, sad cu lepo mirno da odgledam
Ne moze da mi bude zao sto Delpo nije osvojio.Dobar je,ali neka osvaja preko nekog drugog a ne preko NoletasigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Tako je Petra, a jel vam bilo zao i Mareja tako kada ga je Nole "prao" u GS finalima ??? Novaku verovatno jeste, pa je onda odlucio da Skotlandjanin preko njegove grbace osvoji prvi GS ... znate kad bi se to desilo Federeru ili Nadalu ??? NIKAD ....
Nikog nikada ne sazaljevajte, ja Del Potru ne zelim da uzme niti jedan masters u karijeri iz najjednostavnijeg razloga : jer ako ga on uzme to automatski znaci da ga Novak nece uzeti .... moze da uzme neki na kom Novak ne bude igrao
Del potro ce pre ili kasnije uzeti neki masters mozda vec naredni u Parizu, ali ne treba ja niti iko odavde iz Novakovog tabora a ni Novak sam da prizeljkuje to ...
Naravno kada sam napisao ovo "nikog nikada ne sazaljevajte" mislio sam na teniske igrace i njihove teniske neuspehe-poraze ... da me neko ne shvati pogresno ...Last edited by Sandugp; 14-10-13, 00:33.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostTako je Petra, a jel vam bilo zao i Mareja tako kada ga je Nole "prao" u GS finalima ??? Novaku verovatno jeste, pa je onda odlucio da Skotlandjanin preko njegove grbace osvoji prvi GS ... znate kad bi se to desilo Federeru ili Nadalu ??? NIKAD ....
Nikog nikada ne sazaljevajte, ja Del Potru ne zelim da uzme niti jedan masters u karijeri iz najjednostavnijeg razloga : jer ako ga on uzme to automatski znaci da ga Novak nece uzeti .... moze da uzme neki na kom Novak ne bude igrao
Del potro ce pre ili kasnije uzeti neki masters mozda vec naredni u Parizu, ali ne trebam ja niti iko odavde iz Novakovog tabora a ni Novak sam da prizeljkujem to ...
Naravno kada sam napisao ovo "nikog nikada ne sazaljevajte" mislio sam na teniske igrace i njihove teniske neuspehe-poraze ... da me neko ne shvati pogresno ...
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View Postsamo jedno mi se jako dopada u ovih 14 dana tenisa u kini,a to je veliki napredak na mrezi i bas taj segment je falio u Noletovoj igri da bude pravi terminator u igri
Comment
-
Originally posted by SaleRado View Posthoces reci da je Novak pustio Mareja u finalu u Londonu ove godine??sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostNemam vise snage zaista ...
Comment
-
Druze, ne mislim ja da on bukvalno pusta - poklanja i slicno ... Vec samo da u podsvesti ima nesto - kao friend mi je i slicno ...
I od velikih igraca danasnjice jedino Novak kada nekog uhvati u masinu nema taj kiler instinkt da ga samelje do kraja, vec u velikom broju slucajeva spostvenom zaslugom vrati protivnika u zivot ...sigpic
Comment
Comment