Originally posted by Navras
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Koliko je njemu uz sve ostalo return bio slab na ovom AO, da ne moze da bar vrati 2 servis Wawrinke u teren, pa neka ovaj gadja i kako je opet postao UE masina,strasno.Posle onakvog zavrsetka sezone dodje na GS totalno nespreman.
Skloni smo da analiziramo u detalje svaku njegovu reakciju, meni ova sa danasnjeg presa lici na odbrambeni mehanizam, ne moze biti da nije razocaran, ali mislim,bolje nego da daje ogorcene izjave, da se samosazaljeva, dosta nam je patetikeSimilis simili gaudet
Comment
-
Originally posted by Maxx-a View PostSkloni smo da analiziramo u detalje svaku njegovu reakciju, meni ova sa danasnjeg presa lici na odbrambeni mehanizam, ne moze biti da nije razocaran, ali mislim,bolje nego da daje ogorcene izjave, da se samosazaljeva, dosta nam je patetike
Comment
-
Ne verjem da mu nije stalo, ali se slazem sa Navras-om da je izgledalo kao da je predao mec. Mislim da bi kad tad brejknuo Vavrinku, pa makar i na 20-20 u petom, ali je svoj servis morao da drzi. Ajde da je ovaj nesto strasno riternirao, ajde da je uzimao poene na Novakov servis, pa da mogu sam sebi da priznam, ok u zavrsnici je bio bolji, ali ne nije Stanislas nista specijalno uradio u toj zavrsnici petog, cak je imao i podosta srece, da ramom riternira svakojake gluposti, Novak je "prodao" onako najglupavije mec... To je ono sto najvise boli ...
Zasto se ovakve stvari ne desavaju njegovom najvecem konkurentu? Zato sto je spanac pravi primer fajtera ... Nadal gubi meceve samo kada je DOBRO nadigran. Nadal neizvestan mec - egal mec, ili mec u kome je bolji (za nijansu ili malo vise) moze da izgubi samo od Djokovica. Ove ostale Berdihe Ferere i Vavrinke, on svojom voljom pojede, bolje receno natera ih da sami sebe pojedu i ako su u mali milion primera bili za nijansu bolji od njega.Spanac takve meceve jednostavno NE UME DA IZGUBI. Na to Novak treba da se ugleda, takav stav treba da pokusa da kopira, a mislim da je u stanju....Last edited by Sandugp; 21-01-14, 23:05.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by NI View PostMa kakvi predao mec.
Jednostvano je u ta tri poena, kao i na RG-u, osjecaj: "Danas nije moj dan." konacno pobijedio.sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Komentar iz Blica
' Novak Djokovic pola:ko odlazi u istoriju, ovaj mec to dokazuje.Ako ne moze da parira 8. igracu svijeta(i starijem igracu) kako da parira Nadalu i Mareju(koji su imali jos tezi zreb).Steta bio je dobar ali ima jos 2-3 godine da privede karijeru kraju.'
Koliko gluposti na jednom mjestu.
Sent from my iPhone using Tapatalk"When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Ne zaboravite, imao je 30-0 u tom gemu, sto mu se takodje precesto desava... Sad mozemo da trazimo dlaku u jajetu pa da nadjemo mali milion gluposti koje je napravio u ovom mecu, ali jednostavno, presudno je bilo sto je najbitnije poene odigrao kukavicki, i sto je ruka zadrhtala kada je trebalo najbolje da odigra. Sampionsi mentalitet i kiler instinkt NEMA. Tj kiler instinkt nema kroz skoro citavu svoju karijeru, a sampionski mentalitet u ovom mecu nije imao - da budem odredjeniji.sigpic
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostA sta je to ako nije predaja? Pomirio se sa tim da ce da izgubi, da se sve urotilo protiv njega... To se u mom selu zove predaja.
Uzeo je 4.set i pomislio sad je gotov. Pogresio. Napravio brejk u 5.setu. Pomislio sad je gotov. Pogresio. U narednom gemu ima brejk loptu. Stan servira dva asa i cisti linije. Ponovo u narednom gemu ima brejk loptu. Ponovo je ne koristi. I tu je zapravo bio kraj. Digo covek ruke od meca.
Comment
-
-
danas novaku nije trebao nikakav killer instinct. to mu treba mozda kad igra protiv nadala, murray-a ,ali protiv nekog tamo vavrinke mu sigurno ne treba. danas je novaku trebalo da odigra na nekom svom proseku tipa 80% svog najboljeg tenisa.
osvojio je 8 poena (2 gema) vise a izgubio mec, to dakle znaci da je wawrinka dobijao kljucne poene. dakle mentalno je pao i to dosta. on da se vrati na neki mentalni prosek, dakle ne treba da bude mentalna gromada, dobio bio ovo bez problema.
i jos nesto cemu rizikovanje na drugi servis wawrnke, preterano rizikovanje, sto po meni odaje utisak da on smatra da je inferioran u razmenama sa wawrinkom i da mora da stvori neku prednost iz riterna kako bi osvojio poen
Comment
-
Originally posted by nikola_bg View Posti jos nesto cemu rizikovanje na drugi servis wawrnke, preterano rizikovanje, sto po meni odaje utisak da on smatra da je inferioran u razmenama sa wawrinkom i da mora da stvori neku prednost iz riterna kako bi osvojio poen
Originally posted by salinjo90 View PostNI, sjajan je tvoj post, ali mnogo mu se cesto nesto javljaju ti dani kada" ne moze" pobediti. To je pocelo od USO '12, pa RG '13 pa USO '13 i sad AO '14. I zaboravio sam W '13 kada je isto imao u dva seta po brejk viska.
Dakle znamo sto je problem - dani kada 'ne moze' da pobijedi. Je li to za Bekera ili psihologa?Last edited by NI; 21-01-14, 23:38.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostA sta je to ako nije predaja? Pomirio se sa tim da ce da izgubi, da se sve urotilo protiv njega... To se u mom selu zove predaja.
Mec se oduzio, Wawrinka nece sam da se pobedi i covek nije video drugi izlaz do da polozi oruzje. Smorno je to kad moras da se iscimas za pobeduTom, your music is the best drinking partner I've ever had.
Comment
-
Originally posted by NI View PostSlazem se. Ali kao onda da je Novak bio preopusten, ako je mislio da mora da rizikuje na returnu.
1. mozda su se smenjivali periodi opustenosti i periodi frustracije koja prouzrokuje agresivnost koja mu nije trebala danas u toj kolicini na drugi servis wawrinke.
2. mozda je nova bio opusteno agresivan, dakle mozda je bio nonstop opusten a igrao agresivno na wawrinkin servis s predumisljajem misleci da je to nacin da ga slomi.
3. a mozda novak uopste nije bio opusten ( bar u trecem, cetvrtom i petom setu) i forsirao je agresivan ritern i bukvalno pokusavajuci NA SILU da oduzme servis, bez gradjenja poena.
takodje mozda(mada neverujem) je novak menjao taktiku kod riterna (dakle ako je taktika bila da udje u poen on promeni u agresivan ritern) misleci da wawrinka ima mnogo srece i da cisti linije. Ovo se odnosi na kraj cetvrtog i peti set.
Comment
Comment