Oci govor sve, ogledalo duse. A u dusi tuga. 

Ja sam i dalje toliko razocaran da ja tebi ne mogu da opisem,ne bi mi verovao koliko,posto one bolestine koje ja ovde pisem su samo dokaz toga.Ja sam takav imam kratak fitilj i to me je kostalo mnogo toga u zivotu,ali ti si covece osoba koja treba NOvaku u ekipi,sada te ne zezam ozbiljniji nikada nisam bio.Steta sto nisi neki teniski analiticar,imas smisla za to vise nego bilo koja njuska sto glumi na Tv-u strucnjake.Veliki pozdrav za tebe NI
ti zeli sve najbolje u zivotu

da navijamo,kidamo zivce,radujemo se

čak i protiv Delpa, bio je fin meč, Delpo odličan ali Nole ipak pobedio. Sam je izjavio da ni u 2011-toj nije tako lepo igrao niti se dobro osećao na travi, pun samopuzdanja. I ja sam poverovala po ko zna koji put. Ebg, zanesem se, onako navijački, ludački.... šta da radim, samo znam da ne znam drugačije, jedino što mi preostaje je da ne gledam više, ali ono, kao pravi alkos, ni jedan meč više jer se odmah navučem i na kraju.. 

Pa sve iznova itd

Ja sam i dalje toliko razocaran da ja tebi ne mogu da opisem,ne bi mi verovao koliko,posto one bolestine koje ja ovde pisem su samo dokaz toga.Ja sam takav imam kratak fitilj i to me je kostalo mnogo toga u zivotu,ali ti si covece osoba koja treba NOvaku u ekipi,sada te ne zezam ozbiljniji nikada nisam bio.Steta sto nisi neki teniski analiticar,imas smisla za to vise nego bilo koja njuska sto glumi na Tv-u strucnjake.Veliki pozdrav za tebe NI
ti zeli sve najbolje u zivotu 
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment