Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nole, idi u peršun!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • mora novak nesto da menja iz korena. to je cinjenica. mentalno nije ni senka onoga sto je bio 2011e. ne moze da potvrdi brejk jbt, u dugom i trecem setu vodi 4-1, odnosno 4-2 i ispusti takvu prednost...ocaj, tuga, razocarenje...

    Comment


    • Originally posted by nikola_bg View Post
      mora novak nesto da menja iz korena. to je cinjenica. mentalno nije ni senka onoga sto je bio 2011e. ne moze da potvrdi brejk jbt, u dugom i trecem setu vodi 4-1, odnosno 4-2 i ispusti takvu prednost...ocaj, tuga, razocarenje...
      ..sve je to tacno,slazem se kao i vecina..medjutim,ja cvrsto verujem da je to splet okolnosti,a ne realno stanje stvari...nzm mozda gresim..jednostavno prvi servis nije ulazio,volej nema kakav bi trebao da ima,mnogo neiznudjenih gresaka itd,i pored svega toga bio je egal skoro svo vreme...verujem da je ovo samo posledica umora i neostvarenih zacrtanih zelja za ovu godinu,sve ostalo msm da je nesporno..
      sigpic

      Comment


      • Mislim da se ponavlja, previše ovo finale podseća na finale RG-a. Da smo pre izvesnog vremena bili u ovakvom meču, znali bi ko dobija na kraju.

        Idemo Nole do vrhunskog nivoa ubrzanim koracima. Da si ti nama živ i zdrav, a ti mnogo bolje znaš od nas gde škripi. Popravljaj to, da padne jedna generalka sa original delovima, na duže staze da si miran
        Last edited by Nesic; 07-07-13, 18:45.

        Comment


        • Veci pritisak je bio na Djokvicu nego na ovome,i to je rezultiralo ovako kako jeste..u to sam 100 % siguran..zasto?pa evo moje mslj..od AO,sve karte su bile bacene na RG..u sf se sastaje sa Nadalom i Tonijem,povucen proslogodisnjim iskustvom sa RG i Nadalovim i Tonijevim spletkama,ove godine je msl da je dorastao obojici..medjutim,Spanci ne bi bili to sto jesu da se ne sluze svim i svacim,pa je tako i u tom tonu prosao i ovaj RG,prva neostvarena zelja a zna da je bolji od Nadala,cak i veruje da je bolji od njega na sljaci..sto je po meni tacno..posle proslogodisnjeg RG,ovo sf je bio veliki udarac..dosao je W,i on na njemu uzdrman svime onim sto mu se desilo u Parizu..zreb i prva nedelja turnira,su se ukazale Novaku i stvorile mu velike sanse za drugim trofejom..sve je bilo kako treba do sf btw,englezi su se postarali da tako i ne bude,i pocelo se odmah sa pritiscima na Djokovica i stvaranjem tenzije kod njega samog,kako bi usao u finalni mec nervozan..znaju oni odlicno koliko Marej vredi..prvo patike,zatim sudijske odluke,totalno nebulozne pa makar to bilo i od samog Lajanija sa jedne strane, a sa druge silno motivisanog Mareja brdjanina..i posle svih tih dogadjaja koja su mu se desila u poslednjih godinu dana,nije ni cudo da ovako odigra,kako je odigrao..ja bih rekao i slozio se sa vecinom da je Nole pobedio sam sebe i poklonio englezima ovaj trofej,koji po meni apsolutno ne zasluzuju..apsolutno..zato i kazem i verujem da je ovo samo posledica spleta okolnosti ,a ne realno stannje na terenu,ili nekog Novakovog loseg igranja..ne moze se svaki mec odigrati maestralno i sa malo gresaka,ali kad se sve to tako nakupi,niko pa ni Novak ne moze biti imun,nazalost..
          sigpic

          Comment


          • Slažem se, niko nije imun, ali na žalost, takvih stvari oko i na terenu će narednih godina biti sve više. Fer-plej je stvar prošlosti. Nole još uvek živi u tom vremenu i kako stvari stoje on neće i ne želi tu ništa da menja. Samo treba da je mnogo više svestan toga, da na jedni uvo uđe, na drugo da izađe.

            Comment


            • Penzija

              Comment


              • Da,slazem se..msm da je to i jedini recept za buduce uspehe..Novak je i previse fin i uctiv...kad bude to izbacio iz glave,msm da ce stvari doci opet na svoje mesto..ne treba respektovati nikog previse,a pogotovo ne to i pokazivati..
                sigpic

                Comment


                • Originally posted by Rossini View Post
                  Veci pritisak je bio na Djokvicu nego na ovome,i to je rezultiralo ovako kako jeste..u to sam 100 % siguran..zasto?pa evo moje mslj..od AO,sve karte su bile bacene na RG..u sf se sastaje sa Nadalom i Tonijem,povucen proslogodisnjim iskustvom sa RG i Nadalovim i Tonijevim spletkama,ove godine je msl da je dorastao obojici..medjutim,Spanci ne bi bili to sto jesu da se ne sluze svim i svacim,pa je tako i u tom tonu prosao i ovaj RG,prva neostvarena zelja a zna da je bolji od Nadala,cak i veruje da je bolji od njega na sljaci..sto je po meni tacno..posle proslogodisnjeg RG,ovo sf je bio veliki udarac..dosao je W,i on na njemu uzdrman svime onim sto mu se desilo u Parizu..zreb i prva nedelja turnira,su se ukazale Novaku i stvorile mu velike sanse za drugim trofejom..sve je bilo kako treba do sf btw,englezi su se postarali da tako i ne bude,i pocelo se odmah sa pritiscima na Djokovica i stvaranjem tenzije kod njega samog,kako bi usao u finalni mec nervozan..znaju oni odlicno koliko Marej vredi..prvo patike,zatim sudijske odluke,totalno nebulozne pa makar to bilo i od samog Lajanija sa jedne strane, a sa druge silno motivisanog Mareja brdjanina..i posle svih tih dogadjaja koja su mu se desila u poslednjih godinu dana,nije ni cudo da ovako odigra,kako je odigrao..ja bih rekao i slozio se sa vecinom da je Nole pobedio sam sebe i poklonio englezima ovaj trofej,koji po meni apsolutno ne zasluzuju..apsolutno..zato i kazem i verujem da je ovo samo posledica spleta okolnosti ,a ne realno stannje na terenu,ili nekog Novakovog loseg igranja..ne moze se svaki mec odigrati maestralno i sa malo gresaka,ali kad se sve to tako nakupi,niko pa ni Novak ne moze biti imun,nazalost..
                  Sve je to tačno, ja bih i druge tu stvari nabrojao, ali Novak, ako pretenduje da ostane zabeležen u istoriji, mora sve to da izbaci iz glave.

                  Poznata je priča o Fekiju koji je izgubio vođstvo od 2-0 sa 2-3 na kraju, da je otišao u sobu i celu svesku ispisao jednom rečenocom:
                  NE SMEŠ VIŠE NIKADA IZGUBITI MEČ KOJI VODIŠ SA 2-0

                  Novak je inteligentan momak, i čvrsto verujem da će izvući pouku iz ovoga. Ali bez neke pomoći sa strane na mentalnom smislu, koja će ga vratiti u stanje "ima bra sve da vas bijem i da pitate jel ima još", slaba vajda.

                  Comment


                  • Cestitke na finalu!!!
                    2013..AO titula, RG finale, WU finale....
                    malo li je ??
                    zao mi je sto masa ljubitelja tenisa i Novakovih navijaca ceni samo titulu

                    Comment


                    • Originally posted by Momchilo View Post
                      Cestitke na finalu!!!
                      2013..AO titula, RG finale, WU finale....
                      malo li je ??
                      zao mi je sto masa ljubitelja tenisa i Novakovih navijaca ceni samo titulu
                      RG polufinale

                      Comment


                      • Originally posted by nikola_bg View Post
                        RG polufinale
                        da, prebacio sam
                        finale pre finala-ali veliki mec
                        i to ima tezinu!!

                        Comment


                        • Originally posted by Momchilo View Post
                          Cestitke na finalu!!!
                          2013..AO titula, RG finale, WU finale....
                          malo li je ??
                          zao mi je sto masa ljubitelja tenisa i Novakovih navijaca ceni samo titulu
                          Daleko bilo, ali titule se pamte i broje. Malo mi je bedak da svi preko Noleta dolaze do trofeja.

                          Comment


                          • Torima, on se već upisao u istoriju..
                            Ako je ovo do sad bilo sve od Novaka, ok.. prebolećemo, preživećemo..
                            ja sam opet beskrajno ponosna na njega..

                            I ne znam gde Vladan nađe 12 finala, kad je igrao 11, 6/5.. (npr Lendl ima 8/11, neka Nole u još 8 finala osvoji dve titule i ja zadovoljna)

                            Čak i sada deli 10 mesto po broju GS titula u Open eri, a kako sam ubeđena da će ih osvojiti još (makar i jednu) preteći će Bekera i Edberga..
                            Na listi po broju nedelja na prvom mestu je deveti i tu ima mesta za napredak..
                            Da ne nabrajam još neka Novakova dostignuća i rekorde.

                            I sad mislim, ej, moj favorit je jedan od 10 najboljih igrača open ere..

                            A vi, kako te?
                            Originally posted by gokara
                            Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

                            Comment


                            • Pa sad... Ima taj niz iza sebe, ali vec smo ga i mi zaboravili.
                              Misljenja sam da je vise uradio Marej sa ovim jednim W nego li Novak sa 6gs.
                              Novak je prije dvije godine izgledao kao materijal za minimum 12 GS i pobjedu protiv Rafe na RG.
                              To je istorija. To se pamti, o tome pisu knjige.
                              Sad ne znam sto vise da mislim. Ipak je ova i naredna godina u kojima je trebao najvise da osvaja. Mozda uzme USO, pa onda to bude odlican pocetak naredne sezone.

                              Comment


                              • Originally posted by Nesic View Post
                                Daleko bilo, ali titule se pamte i broje. Malo mi je bedak da svi preko Noleta dolaze do trofeja.
                                Razumem te !!
                                I jesu titule najbitnije
                                i odvajaju sampione od ostalih...
                                Ali mislim da je Nole i na RG i WU pokazao da je veliki !!!

                                Comment

                                Working...
                                X