Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Tesko ce biti sjutra, ne zna se oce li se pocet' u 13h ali ce zavrsit' sjutra. Novak je imao publiku na svojoj strani, igru, nasao servis, udarao ravno i cisto, nije ispucavao, odlicno citao servise i riternirao duboko, pod noge, sad sve mora ponovo. Tesko je to, preteskosigpic
Comment
-
-
Servis je našao tek kada više nije imao šta izgubiti, i kako očekivati da ga sutra pronađe istog trenutka, a mora ga pronaći. Nema od toga ništa, završava Rafa u 4 seta, ili če buti ubjedljiv u 5, opet će moći forsirati svoju igru bez fizičkih posledica, a svi znamo da se večeras završilo Novak bi podigao pehar, ili bi bar krenuli kod 2:2. 2x u 2 dana mora dobiti Rafu na njegovom terenu, nemoguće.
Comment
-
Kada bi Novak "morao" da izgubi, treba da se preokrene sve naopačke( ribrejk) i da se završi u četiri seta..
Nadal ima premale šanse u 5. setu..
Siguran sam da će Novak dobro odservirati svoj prvi gem ( Nadal u prvom gemu neće rizikovati) i da će sve teći dobrim tokom..
Comment
-
Ah taj najduži poen. Kako sam skakala i galamila.
Jadan komšiluk, ali navikli kada je sport u mene, šta će.
Pazi, pazi...zar Zdravkelja nije juče met'o Rafin avatar i pisao poruke podrške?
Originally posted by zdravkelja View Post< Da se zna kome ide podrska Odrace ga NadalLast edited by miloolja; 11-06-12, 00:23.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
c/p sa Nadalove teme...
Originally posted by zdravkelja View PostHahahahaha
Pa pazi, volim ja svu trojicu, ne mozes da ne volis takve velicine.
Federer je ZAUVEK moj No.1. Ali posto vise nije na turniru, osecam potrebu da pruzim podrsku nekom igracu u mozda najvaznijem mecu u poslednjih 5-6 godina E sad, posto me nerviraju nerealni Novakovi navijaci, hocu da se Federer vrati na prvu poziciju, a i generalno vise volim Nadala, podrsku sam pruzio njemu. Ali me je danas toliko iznervirao sa zalbom na kisu tek kad je Novak uhvatio momentum + mi se skupilo zbog onog MTO-a od prosle godine, da moram da okrenem. A i Novak je lep gest napravio sa onim priznavanjem poena, verovatno niko to ne bi uradio, pridobio je mnogo navijaca sa tim. Mali plusic od mene
Naravno, cim zavrsi finale, Fed se vraca
Comment
-
Oooo i ja sam malo preterala. Koliko ću tek fotki postaviti kada osvoji RG.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Naravno da nisi preterala Olja
Ja samo postavljam fotke gde je stisnuta pesnica i gde urla jer hoću da takav bude i sutra, takvog ga najviše volem
Daj još jednom lepotana pa da se razilazimo
I najvažnije još jednom ubeđena sam da može hoće i želi - još samo dva setasigpic
Comment
-
A da izvini, raspisala se ja tamo na temi, pa nisam videla.
A bila sam i odsutna jedno vreme...trčanje u Košutnjaku bistri glavu i tera Rafu kući sa pladnjem.
Potrebno je i manje od dva seta.sigpic
Comment
Comment