Sa marketinske strane ovo je odlican potez. U Njemackoj i Britaniji bi mogao da postane veliki, masivan. Sa one druge strane koja me jedino zanima, ovo je kocka. Kockanje je problem jedino kad gubis. AKo bude dobijao problema nece biti. Brzo cemo vidjeti dje je. Nadam se da grijesim, ali ne bih rekao da je dobra odluka.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by miloolja View PostTo što je neko ekstrovertan ne znači da ima liderske osobine. Nekako mi se više sviđa da njih dodeljujem onim mirnim i ne tako uočljivim... tiha voda breg roni.
Naravno moje želje nemaju veze sa celom pričom, niti su bitne, samo da ne bude bačeno par meseci ili ne daj Bože godina, kroz prozor. U maju će 27 godina.
A sa druge strane ako ne proba, na kraju i ne promeni nešto, nećemo znati gde je taj vrhunac i maksimum.
Beker je van terena ekstroveratan a Nadal introvertan. Da ti budem iskren ja vise volim introvertne. Tu smo isti.
Ali na terenu su bili jako slicni. Iznad svega koncetrisani na sopstvenu korist.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostSa marketinske strane ovo je odlican potez. U Njemackoj i Britaniji bi mogao da postane veliki, masivan. Sa one druge strane koja me jedino zanima, ovo je kocka. Kockanje je problem jedino kad gubis. AKo bude dobijao problema nece biti. Brzo cemo vidjeti dje je. Nadam se da grijesim, ali ne bih rekao da je dobra odluka.
Originally posted by Vladan View PostSampras je rizik, a Becker nije?
Wilander izuzetno cijeni Novaka, on se topi zadnjih godina kad prica o njemu. Mislim da bi to bilo odlicno partnerstvo.
Ali za divno cudo se slazemo 100% oko Vilandera. Vilander bi dobro komunicirao sa Novakom. Obojica jasno misle. Cini mi se da niko ne cijeni Novaka koliko Vilander.Last edited by NI; 18-12-13, 18:39.
Comment
-
To se sreli u Monte Karlu na ruletu Dje na kockara...There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by NI View PostAli za divno cudo se slazemo 100% oko Vilandera. Vilander bi dobro komunicirao sa Novakom. Obojica jasno misle. Cini mi se da niko ne cijeni Novaka koliko Vilander.sigpic
Comment
-
Originally posted by jagodica View PostMeni Beker nikad nije bio simpatičan, tako da nisam objektivna.
Ali kao kometator mi se jako svidio. Izuzetno razumije psihologiju, i igraca i gledalaca. I kad promijeni misljenje ili rece nesto sto ne misli, radi to mnogo lukavije, shemkerskije nego Mekinro i Vilander. A sva trojica cesto mijenjaju misljenje.Last edited by NI; 18-12-13, 18:56.
Comment
-
A to menjanje mišljenja je posebna stvar (mislim na svu trojicu), ali to valjda da se ne zamere nekome.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostTo što je neko ekstrovertan ne znači da ima liderske osobine. Nekako mi se više sviđa da njih dodeljujem onim mirnim i ne tako uočljivim... tiha voda breg roni.
Naravno moje želje nemaju veze sa celom pričom, niti su bitne, samo da ne bude bačeno par meseci ili ne daj Bože godina, kroz prozor. U maju će 27 godina.
A sa druge strane ako ne proba, na kraju i ne promeni nešto, nećemo znati gde je taj vrhunac i maksimum.
Jedva čekam da vidim Borisa u box-u..
Comment
Comment