Žile je priča za sebe, odakle ovoliko negativizma u njemu godinama od kada je na forumu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by Lord Aleksoni View Post
Interesantno je da naginješ ka tome da se piše kvalitetno dok upravo ti spamuješ temu jednog drugog tenisera.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Šta da sankcionišu, bavljenje članom foruma na mestu koje nije predviđeno za to i to od nekog ko nema ta ovlašćenja?
Ovo je fan tema o Novaku Đokoviću i o tome treba da se piše i na primeren način za jednu fan temu. Što ne znači da ne treba da se kritikuje i na ovoj i na drugim temama, sve dok se držimo teme. Dakle o Novaku ovde, o nekom drugom teniseru na odgovarajućoj temi.
Sve ostalo je trolovanje.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Koliko je Novak "veliki" i koliko je kao igrač postigao u tenisu govori i činjenica da unatoč tome što ne igra on se vraća na poziciju jedan.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
To je odlična pozicija za njega, naredne godine ima potencijalnih 4000 bodova (AO + IW + Miami) koje može da osvoji, a i ne mora samo su GS bitni.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
- Likes 1
Comment
-
Антиваксери тврде да ће они спасити свет, зато навијам да се Ноле не предомисли, да истраје, па следеће године, ко жив ко мртав! Кажу да трауме и последице вакцина настају након 360 дана...има једва да се вуку по терену, а Ноле их лема левом руком.. то ће тек бити шоу....sigpic
- Likes 1
Comment
-
Baš težak žreb od samog starta . Agut bukvalno jedan od težih match up --ova za Novaka i to kumulativno na svim podlogama. Jedino što trenutno nije u nekoj formi. Ali tek Novak ,,
A msm ima li neko da nije očekivao Alkaraza u QF
Za Novaka je najvažnije da izbegne povredu u prvih nekoliko mečeva mora biti izrazito oprezan.Similis simili gaudet
Comment
-
Videćemo šta može. Čudno da se nije oglasio. Nema intervjua. Ako može da pobedi Aguta, može i Alkarasa. Posle toga otvoren je put do titule. Za razliku od prošle sezone, ne može baš da tempira formu.
Agut nije da nije u formi. Bio je dobar do američke turneje. Biće jako težak meč. Novak je izgubio mnogo samopouzdanja. Ali može da se pretvori u Rafu na AO i da se bori kao životinja.
Obzirom da je trenirao sa Sinerom i Grigorom, Wawrinkom, sigurno je igrao takmičarske setove. Ovaj turnir je esktremno važan jer nema Medvedeva, Rafe, a tu je Alkaraz, Zverev koji je daleko od forme i Cicipas koji nije dovoljno dobar da pobedi Novaka.
- Likes 1
Comment
Comment