Originally posted by DinoFC
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Originally posted by Srkisa View PostSto se mene tice sad bi mi poraz na Wimb lagano dosao,toliko sam ispraznjen posle ovoga q verovatno i Novak,nek ga odigrq koliko moze sa mininalnom spremom pa na Oi max i Uso
Comment
-
Originally posted by Srkisa View PostSto se mene tice sad bi mi poraz na Wimb lagano dosao,toliko sam ispraznjen posle ovoga q verovatno i Novak,nek ga odigrq koliko moze sa mininalnom spremom pa na Oi max i Uso
Comment
-
Originally posted by DinoFC View PostZnalo se godinama da je njegova igra najbolja igra u historiji tenisa ali postojala je opravdana sumnja da se to nece vidjeti u potpunosti konacnim rezultatima na kraju karijera. Ali sada je svima jasno da je apsolutno najbolji teniser svih vremena. Ljudi vole najbolje a on ce tek postati omiljen u to sam ubjedjen. Bukvalno ce natjerati i najvece hejtere da mu se klanjaju
The Tennis Podcast - Roland Garros Day 15 - Double Slam For Djokovic! Tennis Podcast Reunited (google.com)
Slazem se sa njima da Novak najbolje ne svijetu igra meceve u 5 setova. To ga je Beker naucio!
U pravu su da je u mecu za titulu GOAT, na RG-u, napravio odlucujuci brejk. Sada samo treba da drzi servis.
Navodno je Vajda mislio da ce sljaka biti najbolja Novakova podloga. Plan je pokvario Nadal.
Comment
-
Originally posted by NI View PostJos o dropu. Vidite sto Rafin navijac kaze:
Slazem se da su ta dva poena bila kljucna i jos vise da je Rafa kriv za drop!
S tim sto ja mislim da je bilo jos kljucnih poena. Novakova FH greska pri 1:1, 5:3 i 30:0, Novakov servis-volej pri rezultatu (Rafa ge je prosao, nije bilo voleja) 1:1 3:2, 15:15. To je bila poruka Rafi da je nervozan. Bilo ih je jos sa obadvije strane.
Ma bilo je mali milion poena koja su mogla da odu na obe strane, Ove poene koje si ti naveo bi bili ključni da je Novak izgubio meč, jer Clutch poene uzimaju igrači koji su dobili meč.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Pa šta je to sa ovum jadnim forumom?
Dv dana uopšte ne radi, a ovo čudo sad... Volela bi da ukapiram da uredjuju A ako će ovako da ostane bolje da ga ugase, pod hitno
Majkoviću ko za inat. Nemož’ normalno ni proslaviti uspeh našeg majstora, šteta...."My body feels great. I mean, it´s only five hours"
- Likes 2
Comment
-
Juce je svaka tema bila prazna. Napisao sam mejl tamo na SK, kao i na FB mesendzer i bas bas brutalno ih napusio.
Danas vidim da je skinuta maska i da teme mogu da se vide, doduse u katastrofalnom formatu. Moguce je da ga popravljaju ili su ga potpuno batalili.
Uglavnom ako se ne resi dodjite svi na Vox92 forum.
to se posebno odnosi na tuta bugarinLast edited by mmajstor; 16-06-21, 23:57.
Comment
-
Garant je admin nadalovac ili federerovac, ništa mi drugo pametno ne pada na pamet.
Osvojice i W a mi se patimo, ccccsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostJuce je svaka tema bila prazna. Napisao sam mejl tamo na SK, kao i na FB mesendzer i bas bas brutalno ih napusio.
Danas vidim da je skinuta maska i da teme mogu da se vide, doduse u katastrofalnom formatu. Moguce je da ga popravljaju ili su ga potpuno batalili.
to se posebno odnosi na tuta bugarinOriginally posted by mmajstor View PostJuce je svaka tema bila prazna. Napisao sam mejl tamo na SK, kao i na FB mesendzer i bas bas brutalno ih napusio.
to se posebno odnosi na tuta bugarinOriginally posted by mmajstor View PostJuce je svaka tema bila prazna. Napisao sam mejl tamo na SK, kao i na FB mesendzer i bas bas brutalno ih napusio.
to se posebno odnosi na tuta bugarin
bojana je vec tamo ala zeze na fedovoj temi
ja cu jos malo sacekati, navikao am ovde i jako mi fali
Wizard
Comment
Comment