U sustini je to najveca caka. Ako ce da igra i da bude pri vrhu ali bez velikih titula (samo slemovi, sada su mi i mastersi nebitni) onda bolje da ne igra. Jer znam da to prvenstveno njega, a onda i gomilu drugih ljudi ne zadovoljava....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Jedno veliko jbg...
Dobrim delom sam zadovoljan igrom obzirom da je u ponekim trenucima podsecala na davne dane..
Svaka čast Čungu.. Odigrao je fenomenalan meč.. Novak bi sa današnjom igrom dobio 97% tenisera..
Videćemo kakve će biti vesti za lakat.. Ne sluti na dobro..
Comment
-
Sta da mislis o igracu koji nece/ne ume da sanira jednu povredicu pune 2 godine? Nista, ama bas nista, totalna malodusnost sa moje strane.. Zalostan kraj karijere jednog nekada velikog sampiona..
Zao mi je samo za Agasija i Radeka.. imaju ljudi familiju i obaveze, ko ih tera da se uzaludno cimaju, putuju, stresiraju i gube vreme na ovakav nacin..
Comment
-
Stvarno, najviše mi žao Agasija i Radeka ROFL, ROFL..sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Fića View PostSta da mislis o igracu koji nece/ne ume da sanira jednu povredicu pune 2 godine? Nista, ama bas nista, totalna malodusnost sa moje strane.. Zalostan kraj karijere jednog nekada velikog sampiona..
Zao mi je samo za Agasija i Radeka.. imaju ljudi familiju i obaveze, ko ih tera da se uzaludno cimaju, putuju, stresiraju i gube vreme na ovakav nacin..
Comment
-
Originally posted by tea View PostTo sto nije daleko dogurao, bas me briga, ali zar je morala jbna povreda da se javi.
S druge strane svaka cast Chungu i sve najbolje mu zelim.
“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Daj bože da je 6 meseci
A to ti verujem... poludećemo i mi sa ovim ostalima koji već jesu -.-sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Samo jedna stvar je bila bitna tokom AOa. Da li može da odigra ceo turnir bez bolova? Odgovor je da ne može, dakle 6 meseci je bacio u vodu. Kad se uzme u obzir koliko dugo je igrao s tom istom povredom, onda dolazimo do cifre na kojoj bi mu Delpo pozavideo.
Ne znam samo na kakvim su drogama ovi što pišu nekakve analize o igri.. koga briga za igru
Karijera je pod znakom pitanja, u ovom trenutku je velika šansa da od nje više nema ništa. Jebeš igru.
Comment
Comment