Koje su sanse za Rafu da preuzme mesto br.1 pre nego sto Novak obori rekord?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Jao, koliko su jadni.. koliko su sitni i bijedni, ja stvarno nemam rijeci. U pocetku sam donekle uspijevao da razumijem te Federerove fanove, ipak je to ogorcenost, rekordi koji su bili jaki kao zemlja pocinju da tonu i padaju.. Sve razumijem! Ali to vec nije obican fan-base, vec je postao veoma jak lobi, koji vec uveliko iskrivljuje sliku o uspjesima i dometima teniskih legendi, pretumbava i okrece naglavacke neke standrade, koji su do skoro bili Sveto pismo.
Samo da znate, sada je "zvanicna" lista sampiona koji su proveli najvise nedelja na poziciji 1 sledeca:
Tilden- 368
Renshaw- 366
Gonzales- 356
Laver- 353
Federer- 310
Mnogo se kopalo i rudarilo, kako bi se nekako izracunale nedelje sampiona prije Open ere i prije nego se uopste i racunao taj rekord u tenisu. Ovo je ogavno!!!
Comment
-
Cak im je Novak obezvrijedio i GS rekord ma sve rekorde. Sad gledaju i Nadala tu u paketu i nije im problem da on drzi taj rekord.
Sad je glavna stvar ostala u njegovom legacy-u ogroman uticaj, marketing, elegancija u igri, najveci fan base. To su postala nova mjerila za gouta.
Ali ipak dzaba sve to ostace ovi rekordi zauvijek a oni nek se hrane elegancijom i oreolom RF
Comment
-
Originally posted by Joker View PostJao, koliko su jadni.. koliko su sitni i bijedni, ja stvarno nemam rijeci. U pocetku sam donekle uspijevao da razumijem te Federerove fanove, ipak je to ogorcenost, rekordi koji su bili jaki kao zemlja pocinju da tonu i padaju.. Sve razumijem! Ali to vec nije obican fan-base, vec je postao veoma jak lobi, koji vec uveliko iskrivljuje sliku o uspjesima i dometima teniskih legendi, pretumbava i okrece naglavacke neke standrade, koji su do skoro bili Sveto pismo.
Samo da znate, sada je "zvanicna" lista sampiona koji su proveli najvise nedelja na poziciji 1 sledeca:
Tilden- 368
Renshaw- 366
Gonzales- 356
Laver- 353
Federer- 310
Mnogo se kopalo i rudarilo, kako bi se nekako izracunale nedelje sampiona prije Open ere i prije nego se uopste i racunao taj rekord u tenisu. Ovo je ogavno!!!
Što se tiče povrede, ipak nisu žuljevi bar ne samo oni ako ih ima.
Problem je sa zglobom, izgleda da je pao i odrao se ... uvrtao je zglob pod uglovima i probao kako reaguje...Samo neke gluposti da ne možemo biti mirni.
Послато са SM-N975F уз помоћ ТапатокаLast edited by cacanin; 30-01-21, 00:25.
Comment
-
Originally posted by Joker View PostJao, koliko su jadni.. koliko su sitni i bijedni, ja stvarno nemam rijeci. U pocetku sam donekle uspijevao da razumijem te Federerove fanove, ipak je to ogorcenost, rekordi koji su bili jaki kao zemlja pocinju da tonu i padaju.. Sve razumijem! Ali to vec nije obican fan-base, vec je postao veoma jak lobi, koji vec uveliko iskrivljuje sliku o uspjesima i dometima teniskih legendi, pretumbava i okrece naglavacke neke standrade, koji su do skoro bili Sveto pismo.
Tilden- 368
Renshaw- 366
Gonzales- 356
Laver- 353
Federer- 310
Comment
-
Tilden- 368
Renshaw- 366
Gonzales- 356
Laver- 353
Federer- 310
https://www.atptour.com/en/rankings/former-no-1s
Ovo na ATPTour je, valjda, zvanično.
ubr, zašto bi nekome ko podržava Federera bilo draže da on bude šesti umesto drugi na listi? Meni nama logike.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Comment
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment