Ne volim te njegove konferencije na terenima, bude neke lose uspomene -.-
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Ma neeee naravno da ne znaci lose, pa jesi li slusao, tj. procitao sta je govorio juce, a sta je govorio tada?
Samo kad sam saznala da ce da odrzi tamo konfreneciju, prosto naval'la neka secanja -.- mads ih je imao u medjuvremenu na terenima, nije prvi put od 2016.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostMa neeee naravno da ne znaci lose, pa jesi li slusao, tj. procitao sta je govorio juce, a sta je govorio tada?
Samo kad sam saznala da ce da odrzi tamo konfreneciju, prosto naval'la neka secanja -.- mads ih je imao u medjuvremenu na terenima, nije prvi put od 2016.
Comment
-
To na USO je bio jezivi peh ne čudi me da ga kopka Ono je bilo tačno da čovek crkne od muke i premotava film u glavi do besvesti.
Na RG se takodje još ponešto desilo osim fantastičnog Rafe, Nole to najbolje zna i takodje zna šta mu je činiti.
Sve će to proći čim odbrani Australiju Znam da može i čvrsto verujem da hoće"My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
-
Ne znam, ja bih voleo da Novak dovede Lendla do kraja karijere, a batali Gorana.Vajda naravno ostaje, on vise nema ulogu trenera, vec nekoga ko mu je najbolji prijatelj.Nekako mislim da je Lendl jedini koji moze Novaku da doprinese kao sto je to uradio Beker.
Comment
-
Za tu saku bodova, bogami morace da zapne.
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostZa tu saku bodova, bogami morace da zapne.
Dominiku su domaćinski stavili autoput.
Comment
-
Comment