Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Novak sutra protiv Vaseka tacno u podne.
Nema NIja
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
na putu za Istburnhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Pa koliko dana to putuje?
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Pih i sta covek rece nije na nivou od pre? ako je tacno da je to rekaoo upravo me razocarao vise nego iKada u proteklih 6 meseci,ako on ne veruje u sebe mi necemo sigurnoo,jos kaze Agasi ce ostatii dokle god on bude na turniruu,znacii ne veruje da moze do krajaa,to je to od ozbiljnih rezultata bar do naredne godinee,max qf na Wimbliju
Ovo mi je ubilo nadu vide nego I jedan porazzLast edited by Srkisa; 26-06-17, 21:16.
Comment
-
Pospisil pre 2 godine u 1/4 finalu Vimbldona, dobio Marija ove sezone. Nezgodan protivnik na startu, ali valjda ne moze drugacije.Non-Calendar Year Grand Slam - Stands alone
Holding all 4 Majors titles on 3 different surfaces at once - Stands alone
30 consecutive match wins - Stands alone
3+ consecutive finals in all 4 Majors - Stands alone
Australian Open 3 consecutive titles - Stands alone
Comment
-
Originally posted by Srkisa View PostPih i sta covek rece nije na nivou od pre? ako je tacno da je to rekaoo upravo me razocarao vise nego iKada u proteklih 6 meseci,ako on ne veruje u sebe mi necemo sigurnoo,jos kaze Agasi ce ostatii dokle god on bude na turniruu,znacii ne veruje da moze do krajaa,to je to od ozbiljnih rezultata bar do naredne godinee,max qf na Wimbliju
Ovo mi je ubilo nadu vide nego I jedan porazz
A drugo, svi su se interesovali koliko ce sada Agasi ostati, ostaje sa njim do kraja koliko i Novak, sto znaci samo jedno..nema ovoga puta obaveze ugovorene ranije kao sto ih je imao na RG...i ne prekida W u sred takmicenja.
Sve drugo da je rekao bilo bi suvisno i neozbiljno..ide korak po korak, a sutra ga ceka vraski tezak bas zbog nivoa na kome je.
tt sa A5 u inat Mi6Last edited by miloolja; 26-06-17, 22:12.sigpic
Comment
-
Nole je doaao.na travu gde ima tri titule najprestižnineg GSa
Ostaje žal sto nine inkasirao barem još dve tri titule na USopenu u New Yorke zbog njegove native podloge betona.
Dok gledam mečeve na travi, ne bi se začudio da za koju godinu počne da se igraju turniri na ledu gde bi teniseri imali patike a ekserima. Poznavajući ATP ako je u pitanju zarada i hokejaški teren je opcija.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Comment
-
"I still have to trust myself, my abilities to play well, and to win against anybody on any surface."
https://twitter.com/Wimbledon/status/879413823190577152
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View Postna putu za Istburn
@olja,
Vidim da se pesimizam i dalje siri. Te Novak ne vjeruje u sebe, te ne trenira, te Agasi nece biti do kraja Uimbldona, te je Pospisil tezak a Veseli bi bio jos tezi...
Novak treba da povrati samouvjerenje a sa njime ce doci i rezultati. To je proces koji moze da traje. Zato treba srpljenja i vjere u njega.Last edited by NI; 27-06-17, 08:24.
Comment
-
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Jbg ja se i dalje nadam, ne znam zašto ali verujem da se može vratiti. Ne podržavam sve što radi, svu tu misteriju, svu zajebanciju ali može se vratiti.
Shvatam da kad jednom predješ igricu jako je teško igrati je ponovo na isti način.
Jedna od najžešćih scena po meni ikada, veliki je on šampion mora se vratiti, jednostavno mora. Makar još jednom.
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
E sestro, kad nisi ljut ili razocaran u afektu umes da kazes pravu stvar. Me like it.
Kada su ga juce pitali o bankrotu BB:
tt sa A5 u inat Mi6Last edited by miloolja; 27-06-17, 17:39.sigpic
Comment
-
Olja a onda nasi zutaci "udare" ovaj naslov !!!
B92: Đoković ponudio finansijsku pomoć Bekeru! http://www.b92.net/sport/wimbledon20...nav_id=1276556
To je ono kad nas pevac odrzi koncert npr u Zagrebu i naslov tipa NN zapalio Zagreb!
Covek otisao da peva a ne da pali!!!
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Comment
Comment