Originally posted by Sandugp
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
-
Stanimala si zaboraviohttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by NI View PostNe citas pazljivo, vidi post ranije.
U svakom slucaju, ja ne bih otpisivala Stanimala nikad na slemu, a sigurno ne na RGu.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by miloolja View Postsigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ozmo je napisao odlican tekst! Pokazao je osjecaj za politiku. Saopsti je ljudima da je Novak kriv i da mu je odmah bilo jasno da je diskvalifikacija neizbjezna. Potom je tu gorku pilulu zasladio da su mnogi jedava docekali da Novaka diskvalifikuju.
Comment
-
Originally posted by NI View PostOzmo je napisao odlican tekst! Pokazao je osjecaj za politiku. Saopsti je ljudima da je Novak kriv i da mu je odmah bilo jasno da je diskvalifikacija neizbjezna. Potom je tu gorku pilulu zasladio da su mnogi jedava docekali da Novaka diskvalifikuju.
Comment
-
Malo sam se smirio i sada hladne glave mogu da kažem idemo po RG! Motivacija će sigurno biti kao nikad do sad.
Nivo je tu, može samo bolji da bude. A po zakonima kosmičkog balansa ovolika količina nesreće mora biti kompenzovana sa makar malo sreće.
Ono što bih voleo je:
1. Da prestane sa onim slanjem ljubavi ljudima koji ga ne podnose.
2. Da se mane politike jer nije pametno biti protiv ATP-a bez obzira na to koliko cenim vizionare.
3. Da otera Kyrgiosa u kurac.
4. Da se nikada ne zdruzi sa Rafom i Rodžerom jer su ipak epski rivali i njihovo novo drugarstvo mi je ogavnoj.
5. Da iznapusava Rothenberga, najdebilnijeg sportskog novinara na svetu.
I da, da otera Kyrgiosa u kurac ako to nije prethodno uradio. Ako jeste može slobodno to da ponovi.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Slippin' Jimmy View PostMalo sam se smirio i sada hladne glave mogu da kažem idemo po RG! Motivacija će sigurno biti kao nikad do sad.
Nivo je tu, može samo bolji da bude. A po zakonima kosmičkog balansa ovolika količina nesreće mora biti kompenzovana sa makar malo sreće.
Ono što bih voleo je:
1. Da prestane sa onim slanjem ljubavi ljudima koji ga ne podnose.
2. Da se mane politike jer nije pametno biti protiv ATP-a bez obzira na to koliko cenim vizionare.
3. Da otera Kyrgiosa u kurac.
4. Da se nikada ne zdruzi sa Rafom i Rodžerom jer su ipak epski rivali i njihovo novo drugarstvo mi je ogavnoj.
5. Da iznapusava Rothenberga, najdebilnijeg sportskog novinara na svetu.
I da, da otera Kyrgiosa u kurac ako to nije prethodno uradio. Ako jeste može slobodno to da ponovi.
rotenberg je vec dobio po njusci,zato i kenja ovako
ostalo ostavljam novakuWizard
Comment
Comment