Originally posted by Zile90
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Ne isključujem ni par meseci suspenzijeŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
-
Pa taman da se vrati za AOOriginally posted by Marija81 View PostNe isključujem ni par meseci suspenzijeThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
-
Naravno i to je moguce, pogotovo ako dignu jos vecu frku nego sto je sada.Sve ce pokusati da urade zbog njegovog saveta igraca, sada prica postaje prljava i jos prljaviji igraci ulaze u nju, a ona nema veze sa tenisom.Decko mozda stvarno digne ruke od tenisa, a ovde neki pricaju da ima vece sanse da osvoji RG...Mislim da niko nije svestan da je ovo najtezi udarac u Novakovoj karijeri, jos veci od povrede.Originally posted by Marija81 View PostNe isključujem ni par meseci suspenzije
Comment
-
Novak je kriv da krivlji ne moze biti! Nanio je stetu organizatorima, sponzorima, kolegama, tenisu, navijacima...Originally posted by notorious View PostBaš tako, bolje da se oprosti nego to.
Evo Sapovalovljevog slucaja:
https://www.bing.com/videos/search?q...6FORM%3DHDRSC3
Comment
-
Diskvalifikacija je u pitanju.Gubi sve , pročitaj saopštenje još jednomOriginally posted by Joker View PostNe moze da gubi nista kad je ispao u istom kolu kao i prosle godine. Racunaju se proslogodisnji bodovi.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment

Comment