Hahaha... Kralj [emoji1]
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
Solidno za prvi mec posle toliko vremena, vazno je da je pokazao zelju i volju da ide do kraja u ovom mecu. Videcemo danas ima li nekog napretka, valjda ce ga ovo istegnuce vrata proci, bas mu pravi problem.Non-Calendar Year Grand Slam - Stands alone
Holding all 4 Majors titles on 3 different surfaces at once - Stands alone
30 consecutive match wins - Stands alone
3+ consecutive finals in all 4 Majors - Stands alone
Australian Open 3 consecutive titles - Stands alone
Comment
-
Danas bi mu bolje bilo da ne kalkulise previse, Sangren ce isto biti zesce nalozen, s tim sto ima da ponudi vise od Berankisa.
Doduse, Berankis je igrao bas blizu osnovne, rano je udarao lopticu i to je bas opucalo Novaka. Sangren je susta suprotnost, on stoji bas daleko, tako da moze ustvari da bude laksi posao za Novaka. Vidjecemo..
Comment
-
Nije vise u Novakovom timu, nijen odavno.
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Radi sa nekolicinim igraca, ne znam da li je uz Nemca jos uvek, tj zaboravila sam da je uopste.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Sandrgren je solidan ali limitiran igrac, pa lako pobjeda protiv njega ne bi trebala da bude neko mjerilo. Medjutim, nacin na koji je Novak igrao, kretanje, FH, BH, voleji, izbor udaraca pa cak i servis... je impresivan. I sve to vjetru poslije 6 mjeseci pauze i male povrede u zadnjih par dana.
Comment
-
Originally posted by Joker View PostMa, uz Struffa, bre. Znam da je radio s njim do prije korone.
Sve u svemu Novak je ostavio pozitivan utisak na mene danas.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Na Novakovoj temi pitas za bivseg saradnikasigpic
Comment
Comment