Originally posted by Joker
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nole, idi u peršun!
Collapse
X
-
-
Originally posted by Centurion View PostMa tri slema, onda bi u istoj godini imao Nole slem vec u Parizu po drugi put, a onda i ovaj kalendarski , odnosno sva četiri u jednoj godini u Njujorku.
Olimpijada je izvikana.
Ako bi uzeo RG postao bi prvi koji ima svaki slem najmanje dva puta osvojen. A to je ogromno doatignuce. Jedno od najvecih.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ceo niz
Originally posted by Zoje View Post@Olja, meni bas drago sto si napisala, nema potrebe za izvinjavanjemsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Naravno. Svajcarci vec zabranili okupljanja preko 1000 ljudi, otkazan sajam automobila u Zenevi.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Nole slem je vec uzeo, kao sto i Serena ima isti.
Kalendarski bi bio, e lako je mastati
Niko nema jos 2 slema ista uzeta.
Rafi fali AO a Noletu i Rogeru RG.
Broj nedelja na prvom mestu i GS-va odlucuju ko ce biti G.O.A.T.Ne shvataj zivot preozbiljno ionako se ziv neces izvuci!
Comment
-
Originally posted by Ljubitelj tenisa View PostŠta se dešava ako se potencijalno otkažu neki turnir? Ili više turnira? Jel se zamrzava lista?sigpic
Comment
-
Ako osvoji Rg ove godine,po meni ne mora ni Wimb ni Uso,nek uzme i stari jedan od ta 2 nije problem,i jos na to doda Oi
Dakle Ao i Rg +OI mi je bolje od 3 slema bez Rg i Oi,a 3 slema sa Rg bez Oi mi je bolje od 2 slema+ oi ali bez Rg
U prevodu Rg je najbitniji
Sa duplim karijernim bi ozvanicio titulu najuniverzalnijeg igraca ikada u Open eri
Comment
-
Za zlato na OI je zadnja šansa, realno, tako da to mora da bude najbitniji cilj, za slemove ima još dve, tri godine, s pravom da bude favorit.
I po Novakovim izjavama se vidi da je on sam fokusiran na Olimpijadu, drago mi je što je tako i što tako razmišlja.Last edited by Chiwwi; 29-02-20, 13:59.
Comment
Comment