Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nole, idi u peršun!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Smatrajte me ludim, ali ja mislim da bi taj vas dramoser od predsjednika trebao da se obrati naciji povodom ovoga. Tj javnosti, domacoj i stranoj. Obzirom da je dramaturgiju i moralisanje doktorirao, ovo mu je idealna prilika da se pokaze. Drzava mora da stane iza svog najveceg sportiste i ambasadora. Jer su oni ti po cijim se pravilima sve ovo odigralo, po cijim se procjenama sve ovo omogucilo. Njima je u tom trenutku odgovaralo da Srbija ima imidz maltene corona-free destinacije, cifre su se topile kao proljecni snijeg, za 2 dana je bila ozdravila cijela nacija... A svi znamo sta se krilo iza te aritmeticke gimnastike.

    Viskovic i njemu slicni treba da prave pritisak u tom pravcu. Lov na vjestice nece dati rezultate. Drzava mora da zastiti Djokovica!

    Comment


    • ne mora i ne treba-zadnje sto bi mogao da podnesem je to da vucic brani novaka...


      ali ja i dalje razmisljam o toj opstoj histeriji i ekstaticnom stadijumu rulje koja svrsava na propast ideje i zivota mladog uspesnog coveka...
      Wizard

      Comment


      • Ej, zajebi sujetu, druze! Ovdje je rijec o tome da treba sve te strane krvopije da vide da je DRZAVA iza Djokovica i da je preuzela na sebe odgovornost! To u ocima svijeta mijenja sliku u potpunosti. Ovako, on je sam!

        I samo zbog tvoje i sujete tebi slicnih, on treba da se sad izoluje, da se rva kao i cijelog zivota sam protiv nemani... NE! NE TREBA!

        Comment


        • Originally posted by Joker View Post
          Ej, zajebi sujetu, druze! Ovdje je rijec o tome da treba sve te strane krvopije da vide da je DRZAVA iza Djokovica i da je preuzela na sebe odgovornost! To u ocima svijeta mijenja sliku u potpunosti. Ovako, on je sam!

          I samo zbog tvoje i sujete tebi slicnih, on treba da se sad izoluje, da se rva kao i cijelog zivota sam protiv nemani... NE! NE TREBA!
          no,nije tako tebalo da zvuci,naravno da ne treba da se oseca samim

          ali ti si prvo napisao vucic,a sad drzava...a ta drzava i vucic NIKAD nece pristati da prizna tako nesto,jer to znaci da se kontekst cele epidemije ovdei jako siri,da su brojevi lazirani i sve sto ide uz to..

          tak da nema sanse...drzava u kojoj glavni epidemiolog hoce da tuzi druge zbog prenosenja njegovih FB statusa
          Wizard

          Comment


          • Brate, odbijam da vjerujem da si glup. Nisi. Ali onda jesi bezobrazan.

            Ja nidje nisam rekao da drzava treba da prizna sta su radili sa ciframa. Treba da saopste cijelom svijetu da se Adria Open odigrao u skladu sa njihovim preporukama! I da u tom dijelu (a to je glavni dio) preuzmu odgovornost za ovaj haos. Jel to toliko tesko??

            A Vucic je, koliko se god on nama gadio, idealan za to! Saopstenje nekog naseg epidemiologa ili sl. ćate iz drzavne administracije niko u svijetu nece ozbiljno shvatiti. Vucic bi toj poruci dao tezinu!

            Ja znam da vam se zeludac prevrce od ove ideje, ali vjerujte mi da bi to najbolji damage-control čin bio u ovom trenutku po Djokovica.

            Comment


            • ne kontam sto sam bezobrazan,al ajde...

              nece on to nikad uraditi,nece iz milion razloga,od izbora pa nadalje.taj gleda samo svoju guzicu,pa sta mislis od cega nam se prevrce zeludac?
              Wizard

              Comment


              • A nisi, nego sam ja nervozan.. izvini..

                Znam ja da on to svojevoljno nikad ne bi uradio, ali zato treba pritisak napraviti. Zato sam pomenuo Viskovica.

                Problem je i to sto se ne smije cekati previse. Da je srece, vec danas je to trebalo uraditi. Za 24h od sada ce vec biti kasno..

                Comment


                • ne znam...ja i dalje bacam peak na drugi deo recenice,ovo sa koronom je samo krescendo dugogodisnje hajke....sta sam propustio,nije mi jasno...
                  Wizard

                  Comment


                  • Originally posted by miloolja View Post
                    Višković: Plus kome se miševi raduju

                    Do vrha je potrebno hiljadu koraka, do dna samo jedan. Čak i ako to nije greška u koracima, čak i ako je neko to tako procenio, ko zna po čijem naređenju i pod kakvim pritiscima...
                    I Novak Đoković je taj koji se sad pita gde je ta greška, ko je napravio, kako i zašto... Jer on svakako nije. I kad gleda taj plus u svom nalazu na prokleti virus, kroz glavu mu prolazi univerzum najraznovrsnijih misli...
                    Za jedan dan svašta može da se desi. Mnogo je to vremena. Zapravo, dovoljan je sekund da se ljudska priroda, prevrtljiva i nepostojana, prikaže u pravom svetlu. Prvi teniser sveta i ljudi oko njega, svi koji su bili uključeni u organizaciju Adria Tour-a bili su hvaljeni kako su uradili pravu stvar, ne samo za sport nego i za ekonomije čitavih država. Svi učesnici bili su oduševljeni idejom i svim detaljima vezanim za nju. Srpski i hrvatski mediji nisu prestajali da se dive inicijativom i energijom Novaka Đokovića.

                    A onda, promenili su ploču za 180 stepeni. Od ushićenosti, pa nekad čak i ulizivanja, od pitomih maca prešli su u najagresivnije pitbulove. Strani mediji i javnost su, doduše, od početka izražavali čuđenje i kritikovali ceo projekat. Jer to rade po difoltu, jer je sve odavde laka i uvek rado viđena meta. I sad, kad se desilo to što se desilo, sa neskrivenim i patološkim zadovoljstvom ispaljuju otrovne strelice. I nema dileme da se naslađuju i Novakovim pozitivnim testom, jer njegov plus na papiru je još jedan plus u njihovim prozaičnim glavama. I nikad neće shvatiti da bi Đoković opet uradio sve isto, ako bio znao da će to više pomoći nego suprotno. I da je on, takav kakav jeste, taj plus čak i priželjkivao.

                    A, šta se zapravo desilo? To niko ne zna. Vidimo vrh ledenog brega, ali ako počne da se otapa verujem da ćemo ostati skamenjeni nizom događaja koji su doveli do ovoga. Kako jedna plemenita i, generalno, fantastična ideja, može biti pretvorena u projekat koji svi napadaju? Možete biti i najoštriji protivnik teorija zavera pa će opet u ovom slučaju nešto da vam bude čudno. Smrdi na sve strane. Jer nekome je Adria Tour smetao. Sve je moguće, čak i da je neko džejmsbondovskim metodama uradio nešto zbog čega sada zadovoljno trlja ruke.

                    I kada se u drugim sportovima pojave pozitivni slučajevi na korona virus, to je samo vest koja se pročita i zaboravi. Idemo dalje. Sad je ovo tema za sve svetske moćnike kojom dobijaju kredite kod svojih vrhovnih gospodara. Jer valja nekako izbaciti loptu iz svog dvorišta koje je zagađeno kao deponija. Jer njima ne odgovara da neko na ovoj planeti i dalje odbija da bude pretvoren u robota i pokušava da živi život.

                    I živi. Sasvim živi. Ne grickaj kao miš dane. Široko žvaći vazduh. Prestiži vetar i ptice.

                    Nikad nećete razumeti Miku Antića, miševi.

                    http://sportklub.rs/Blog/Nebojsa-Vis...vi-raduju.html
                    Cenim Viskovica zaista, sli ovaj tekst je najblaze receno debilno neargumentovano zastitnicki nastrojeno stivo.
                    Smesno...
                    sigpic

                    Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

                    U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

                    Comment


                    • Originally posted by Sam Hornish Jr. View Post


                      koji kompleksi. a ko je njihov veliki sampion ja ni ne znam
                      Sto se tice tenisa - niko a da je veci od Djokovica.
                      sigpic

                      Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

                      U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

                      Comment


                      • Originally posted by Sandugp View Post
                        Cenim Viskovica zaista, sli ovaj tekst je najblaze receno debilno neargumentovano zastitnicki nastrojeno stivo.
                        Smesno...
                        Meni nije smesno. Koliko god da se sa nekim delom ne slazem, potrebno mu je malo zastite u ovom trenutku.
                        Ne moze da bude jedini krivac, niti da nosi taj krst bas toliki.

                        Originally posted by Joker View Post
                        Smatrajte me ludim, ali ja mislim da bi taj vas dramoser od predsjednika trebao da se obrati naciji povodom ovoga. Tj javnosti, domacoj i stranoj. Obzirom da je dramaturgiju i moralisanje doktorirao, ovo mu je idealna prilika da se pokaze. Drzava mora da stane iza svog najveceg sportiste i ambasadora. Jer su oni ti po cijim se pravilima sve ovo odigralo, po cijim se procjenama sve ovo omogucilo. Njima je u tom trenutku odgovaralo da Srbija ima imidz maltene corona-free destinacije, cifre su se topile kao proljecni snijeg, za 2 dana je bila ozdravila cijela nacija... A svi znamo sta se krilo iza te aritmeticke gimnastike.

                        Viskovic i njemu slicni treba da prave pritisak u tom pravcu. Lov na vjestice nece dati rezultate. Drzava mora da zastiti Djokovica!
                        S obzirom na to kakvu reputaciju i kakav kredibilitet ima kod vecine u narodu, bolje da cuti. Samo bi dolio ulje na vatru, jer nema apsolutno nikakvu tezinu njegova rec, vec sasvim suprotno, dakle covek je idiot. A sigurna sam da takav stav prema njemu imaju i stranci, jer vec se uveliko raspravlja o namestenim brojkama bolesnih i preminulih u proteklom periodu i ti sve zbog izbora.
                        sigpic

                        Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

                        Comment


                        • Naravno da mu je potrebno zastite. Ali argumentovane, prave zastite, a ne ove "ceo svet je protiv nas" smejurije.
                          sigpic

                          Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

                          U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

                          Comment


                          • Visko je od prvog dana uz Novaka i Adria tour, i iz prve ruke je mogao da se uveri u beskonacno slihtanje, tapsanje po ledjima i odusevljavanje ovom idejom, tako da mi je potpuno normalno da je ogorcen sto su sad svi okrenuli plocu i pljuju iz sve snage. Meni je fascinantno da niko, ali niko od ucesnika, organizatora, vlade, nije istupio i preuzeo na sebe deo odgovornosti. Novakova krivica lezi u njegovoj naivnosti da su svi u ovu pricu krenuli iz humanitarnih i ljudskih razloga, da dele njegove vrednosti ali ce se na najtezi moguci nacin uveriti da to nije tako. Zao mi je, zato sto je bio toliko srecan i posvecen ovom turniru a sad ga belosvetski olos i mediokriteti razvlace po medijima i uzimaju u usta. Ej, Danijel Evans...

                            Comment


                            • Srdjan Djokovic ce da se pobrine da nakon karijere Nole ima 25+ Slemova zbog ovoga.

                              Comment


                              • Originally posted by Sandugp View Post
                                Naravno da mu je potrebno zastite. Ali argumentovane, prave zastite, a ne ove "ceo svet je protiv nas" smejurije.
                                Protiv njega jeste.
                                sigpic

                                Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

                                Comment

                                Working...
                                X